|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου κλεψαν το τσαντακι μου
Έχει μαζευτεί η σάρα και η μάρα.Με την πείνα που τους δέρνει, τι θα περίμενες;;;;Κλοπές ληστείες και εγκληματικότητα
|
|
|||
|
|||
το ποτακι μας βγηκε ξινο υγεια να χουμε και ποδια να τρεχουμε αν και θυμωμενος προσπαθω να ξεχασω
|
|
|||
|
|||
Στέλιο ,
ΒΗΜΑ Νο 1 : καταγγελία στο "οικείο αστυνομικό τμημα" ΒΗΜΑ Νο 2 : αντίγραφο από το βιβλιο συμβάντων το οποίο χορηγείται εντός 10ημερου συνηθως. Μ'αυτό θα συνεχίσεις για την επανεκδοση διπλώματος,άδειας,ταυτότητας Για Τηρεσία και πιστωτικές οπως έχουν γράψει οι προλαλήσαντες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
παντως η αθηνα ρε παιδια εχει γινει.......δε ειμαι μαθημενος και πονηρεμενος και την πατησα
|
|
|||
|
|||
kai δω πανω μια απο τα ιδια παει να γινει
|
|
|||
|
|||
Θα βγώ ελαφρός off-topic
Τη μοναδική ευθήνη φέρει το πανηλίθιο κράτος . Η εγκληματικότητα "τρέφεται" και "καλλιεργείται" ( για λόγους τρομοκρατίας του πολίτη πιστεύω προσωπικά ) . Επίσης η εγκληματικότητα δεν έχει εθνικότητα . Αν αντι για 1.000.000 ξένους είχαμε 1.000.000 Έλληνες σε ζούνε σε αντίστοιχες συνθήκες τα ίδια θα γινόντουσαν ίσως και χειρότερα . Το μοναδικό Bronx στη χώρα μας είναι στο Σύνταγμα και στεγάζει μια συμμορία με 300 μέλη . Παραβγήκα λίγο off-topic ;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται το μωρό μου.. | gerasimos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 07-08-2010 11:11 |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 08:51 |
το δευτερο μου μωρο | taksidiotis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 25 | 28-05-2010 16:24 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |