|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φθήνια από Κίνα
Απόσπασμα:
Σε καθε εμπόρευμα που εισέρχεται της χώρας απο τριτη χωρα (δλδ οχ ΕΕ) υπόκειται σε Τελωνειακο ελεγχο ο οποίος λαμβανει χωρα στο Ελ. Βενιζελος αφου το 90% των εμπορευματων αυτου του είδους μπαινει απο εκει. Αν παρ' ελπίδα ερθει με πλοίο τον ελεγχο τον κανει το τελωνειο Εμπορευματων Πειραιως. Ελεγχεται το 100% των ηλεκτρονικων συσκευων και δειγματοληπτικά τα υπολοιπα ειδη. Τωρα, αν παρελπίδα οι Κινεζοι αναγράφουν στην τελωνειακη ετικετα εξαγωγης τους ''gift'' ¨η ''''30$ value'' ενδέχεται ο Τελωνειακος να το περάσει στο ντουκου....αλλα δεν ειναι σίγουρο. Να ξέρετε οτι αν τυχον πιαστει τετοιο εμπορευμα στο τελωνειο θα κληθειτε να πληρωσετε το 100% της αναγραφομενης αξιας στο εσωκλειστο τιμολογιο ως φορο ¨η τον φορο που αναγραφεται στους καταλογους των τελωνείων που αναλογει στο συγκεκριμενο ειδος ¨η σε παρεμφερη ειδη αν δεν εισαγεται στην χωρα μας.. Ειναι ο λογος που ενω θέλω να παρω ενα συστημα συναγερμου οπου εδω στοιχιζει κομπλε κοντα στα 400ε και στην αμερικη κοστιζει 230 συν 30ε τα μεταφορικα δεν το αποτολμώ.. Last edited by GeorgeP; 06-09-2013 at 13:11. |
|
|||
|
|||
Τις ίδιες απορίες είχα κι εγώ, παρήγγειλα πριν απο 2 χρόνια ενα gps απο το συγγεκριμένο site και μάλιστα μίλησα και με το helpdesc τους ζητώντας να μου το στείλουν ως δώρο ή επιστροφή. Μου εξείγησαν πως κάτι τέτοιο δε γίνεται, οπότε το παρήγγειλα με το κινέζικο ταχυδρομείο και μου το έστειλαν ως απλό δέμα. Πήγα και το παρέλλαβα απο τα ΕΛΤΑ και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αυτά σχετικά με την δική μου εμπειρία, δε ξέρω αν σε βοήθησα, πάντως έχει ανοιχτεί παρόμοιο θέμα και στο παρελθόν εδώ, κι άλλοι συμφορουμίτες κατέθεσαν τα ίδια...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οσο για τα τελωνεια, απο Αμερικη δεν ξεφευγεις το τελωνειο με τιποτα. Ειδικα γιατι πολλοι Αμερικανοι δεν δεχοντια να βαλουν το gift ή γενικοτερα πολυ μικρη τιμη. Εχω ακουσει ομως πολυ κοσμο που παραγγελνει απο Κινα, ρουχα, φωτογραφικες, ανταλλακτικα κ.λ.π. που περιμενει καιρο(εχω ακουσει και για 30-35 μερες) και δεν πληρωνει τελωνειο. |
|
|||
|
|||
πάντως εγώ έβαλα την παραγγελία τελείως ανυποψίαστος πέρι δασμών κλπ η παραγγελία ηταν περί τα 300€ παρέλαβα σε 10 μέρες σπίτι μου με courier και κανένας δε με ενοχλησε για δασμούς!
|
|
|||
|
|||
την κάμερα την έχω ενα μηνά και την έχω χρησιμοποιήσει μια φορα , δυστυχώς δεν έχω ανεβάσει κάτι για να σου δείξω, με την πρωτη ευκαιρία πάντως θα ανεβασω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μία απο το προαναφερθέν σάϊτ και μία απο εδώ Wholesale Android Tablet PC, China Cell Phones, Electronics Free Shipping Το δεύτερο έχει δωρεάν μεταφορικά. Η διαφορά με το κινέζικο ταχυδρομείο (που αναφέρεται ως EMS) είναι οτι είναι πολύ φθηνότερο στα μεταφορικά, απ'ότι αν επιλέξεις DHL ή UPS και θα το δείς αυτό στην εξέλιξη της παραγγελίας όταν κάνεις. Δεν νομίζω οτι υπάρχει άλλη διαφορά. |
|
|||
|
|||
με απλο ταχυδρομειο κ αξια κατω των 100 δολλαριων 3ευρω
|
|
|||
|
|||
Εχω παραγγείλει πολλές φορές από το συγκεκριμένο site
Μου τα βάζει σαν gift και αναγράφει στην συσκευασία χαμηλή τιμή Με απλό ταχυδρομείο δεν είχα ποτέ θέμα με τελωνείο. Μόνο υπομονή στο χρόνο παράδοσης. |
|
|||
|
|||
Μια χαρά είναι. Απλά διαλέγεις οτι νομίζεις οικονομικό. (γιατί το φτηνό ίσως σου βγει φτηνιάρικο)
|
|
|