|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δίλημμα για πλαϊνές μεταλλικές βαλίτσες
Απόσπασμα:
Ελπίζω να μην τύχεις στην περίπτωση αυτή και να είναι καλοτάξιδες. Οι Trax πάντως αρχικά ήταν η πρώτη μου επιλογή, μετά τις Adventure που ήταν πανάκριβες, γιατί είναι οι πιο όμορφες που έχω συναντήσει. |
|
|||
|
|||
Η μαμά εχει βγάλει μεταλλικές τυπου ADV για το 800 οι οποιες είναι μικρότερες σε χωριτηκότητα και πολυ όμορφες αλλα αρκετα πιο ακριβές απο τις υπολοιπες επιλογες.
Το μεγαλύτερο "+" που έχουν όμως ειναι οτι το συνολικό τους πλάτος δεν είναι μεγαλύτερο απο αυτο του τιμονιού.Πραγμα που θα συναντήσεις με ολες τις υπολοιπες εταιριες. Το μονο "-" που μπορώ να πω για τις Trax είναι οτι αυξήθηκε κατακορυφα η καταναλωση λόγο μεγαλυτερης αντιστασης στον αερα...κατα τ'αλλα,ειμαι υπερικανοποιημένος... |
|
|||
|
|||
Η προσωπικη γνωμη ειναι να παρεις τις νεες αλουμινενιες μπαγκαζιερες της Zega. Ειναι πολυ πιο ομορφες απο τις προηγουμενες εκδοσεις. Το συστημα στηριγματος το εχω δει και πιστευω οτι δεν ειναι και το καλυτερο, γιατι πρεπει ν ανοιγεις το καπακι να κανεις λιγο περα τα ρουχα και να στριβεις κατι μεγαλες βιδες απο μεσα. Δεν υπαρχει κλειδαρια δηλαδη απ εξω. Ειναι ομως πολυ καλυτερες απο τις πρωτες μου εδειξες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο προσωπικη εμπειρια ειδα τρακαρισμα απο πισω σε φορτωμενο τριβαλιτσο GS με βαλιτσες vario, οι οποιες απογειωθηκαν δυο μετρα πανω απο την μηχανη (η πλαϊνη και το top-case) και συρθηκαν στην ασφαλτο... Εκτος απο τις αναμενομενες γρατζουνιες το μονο που χρειαστηκε αλλαγη ηταν η πλαϊνη βαση και ο μηχανισμος ασφαλειας μαζι με τη βαση (νομιζω) του top-case. Στην ιδια περιπτωση με αλουμινενιες βαλιτσες (που τις προτιμω για λογους αισθητικης) πιστευω οτι η ζημια θα ηταν πολυ μεγαλυτερη. Παντως θα συμφωνησω με τον Ηλια σχετικα με τις νεες Zega ( http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=3618 ). Last edited by killer; 06-08-2009 at 17:30. |
|
|||
|
|||
Τις Vario τις πηρα και εγω απο E-Bay, και οι δυο με τα μεταφορικα €280.00 (μεταχειρησμενες βεβαια αλλα σε καλη κατασταση) ιδαλλως τις χρησημοποιω σπανια γιαυτο και τις πηρα used
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου εγώ έβαλα τις TRAX SW-Motech, με τις βάσεις που βγαίνουν. Το πρόβλημα με όλες εκτός τις μαμάς είναι οτι η αριστερή ( Πλευρά εξάτμισης ) εξέχει. Εγώ πάντως έχοντας κάνει και δύο ταξιδάκια είμαι ευχαριστημένος.
|
|
|||
|
|||
Φίλε σου βρήκαμε την λύση με τον Antonis1150GSA και στην παραθέτω άμεσα γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι και όχι HONDAκιδες μουρμούριδες. Βεβαια το γεγονός ότι ζούμε ακόμα οφείλετε στην εγκράτια μας αλλα και στην αυτοσυγκέντρωση του Αντώνη που φωτογράφισε το μοντέλο στην Αττική οδό με κατευθυνση τον Γέρακα (ξέρετε που).
Άντε και καλό καλοκαίρι αν θέλεις τηλέφωνο κάλεσε στην τροχαία σίγουρα τον ξέρουν! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μαμά φίλε 485€
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Hepco Becker βαλίτσες 2009! | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 34 | 19-03-2010 23:25 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |
Ζητούνται βαλίτσες | pap | Ζήτηση | 2 | 25-07-2009 12:58 |
SW-Motech TraXALU-BOX μεταλλικές βαλίτσες | gma21 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 31 | 15-07-2009 20:49 |
αλουμινένιες βαλίτσες | highwaystar | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 07-04-2009 16:51 |