|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι γάντια να αγοράσω;
τι νουμερο φορας?
|
|
|||
|
|||
Last edited by vasilis83; 26-10-2013 at 19:26. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
. Εγώ έχω εντουραδικα της FOX http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...=40680673)με ενισχύσεις στην γροθιά και δερματάκι στον δείκτη για να σκουπίζω την βροχή και σε συνδυασμό με τα θερμαινόμενα του R1150GSA ήμουν άρχοντας. Πολύ καλή αίσθηση όλες τις εποχές, ευκολοφόρετα με μικρό μειονέκτημα ότι έμπαζε λίγο κρύο από τις μανσέτες του μπουφαν, γιατί τα γάντια τα έβαζα από μέσα και όχι από πάνω από τις μανσέτες Last edited by clear; 29-10-2013 at 17:51. |
|
|||
|
|||
Σήμερα αγωρασα τα pro whiter 2013 tis ΒΜW είναι νέα μοντέλο το είναι σούπερ καλή εστηση και τούμπανο κρύο βροχή πόλη χειμερινό
|
|
|||
|
|||
Εγω εχω παρει τα Acerbis, τρομερο γαντι, δερματινο, μαλακο,ταιριαξε στο χερι μου μια χαρα..
Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Last edited by Capitain; 08-11-2013 at 00:36. Λόγος: Λαθος λινκ, καταραμενα ipad... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για τις πληροφοριες σας κ η ερευνα συνεχιζεται
|
|
|||
|
|||
BMW allround. Καλή κατασκευή, εργονομία και τιμή.
Θα το βρεις γύρω στα 70 ευρώ στους επίσημους. Μέχρι και υαλοκαθαριστήρα έχει... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Η τιμη καλουτσικι φαινεται, ξερεις απο τι υλικο ειναι? gordex?
|
|
|||
|
|||
Δεν θυμάμαι. Ειναι συνδυασμός συνθετικού υλικού και δέρματος. Πλήρως αδιάβροχο, ζεστό και με καλη αίσθηση.
Μοναδικό μειονέκτημα δεν φοριέται στην πολυ ζέστη... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|