|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Garmin ...δεν με παει ρε gamoto χαχαχαχαχαχ!
Απόσπασμα:
Μενει τωρα εγκατασταση Χαρτων και φυγαμεεεεε να το δοκιμασουμε στο δρομο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να βρουμε και χαρτες και ειμαστε κομπλε |
|
|||
|
|||
αν θες τιποτα απο χαρτες του πλανητη γη πες μου
|
|
|||
|
|||
Ρε τι με λέτε; Έχω πιει κ κάτι τσίπουρα κ νάματα από τη Θ.Λεοτουργία
κ είμαι κομπλέ... Βυζαντινή Μουσική θα ακούει ο φίλος μου ο Κώστας; |
|
|||
|
|||
Στο Nuvi 760 οταν ειναι σε λειτουργια η πλοηγηση ή απλα ο Χαρτης,και θελησει λογω χαμηλης μπαταριας φορτιση,οταν συνδεω το miniUSB καλωδιο φορτισης ειτε το 12V ειτε στην πριζα(τοιχου),τοτε αυτοματα σταματαει να απεικονιζει τον Χαρτη(ή την πλοηγηση)και μπαινει σε λειτουργια φορτισης(ή μεταφορας δεδομενων αν ειναι στο PC).
Πώς μπορω να φορτιζω ταυτοχρονα και να μην με βγαζει απο το Χαρτη της πλοηγησης; Υπαρχει καποιος τροπος και η δυνατοτητα αυτη στα Nuvi ή καθε φορα που φορτιζεται σταματαει η πλοηγηση; Επισης βλεπω οτι υπαρχει διαφορά στο φορτιστη με το μινιUSB βυσμα που μπαινει πανω στην ιδια την συσκευη και στο φορτιστη που μπαινει πανω στην ειδικη βαση τού Nuvi(με τα pin επανω). Ποια η διαφορά στη φορτιση αλλά και της ειδικης βασης δηλαδη αυτης απο μια αλλη οποιαδηποτε βαση universal πχ απο μια τετοια; ;;; Last edited by mAthosalas; 03-12-2013 at 21:24. |
|
|||
|
|||
Κωστα επειδη εχω ακριβως το ιδιο μηχανημα, κατι δεν κανεις καλα . Εγω δηλαδη εβαλα προσφατα μια πριζα αδιαβροχη στο τιμονι 12v , πηρα ρευμα κατ ευθειαν απο την μπαταρια και την ωρα της πληγησης φορτιζω κανονικα συνδεοντας το στη θυρα mini usb, χωρις τη τριγωνη πισω βαση φορτισης γιατι δεν εχω το καλωδιο που δειχνεις στην πρωτη φωτο.
Μαλλον κατι παιζει με τα βολτ που βγαζει ο φορτιστης σου σπιτιου η μηχανης. Στη φωτο κατω διαβασε τα στοιχεια που πρεπει να εχει ενας φορτιστης για να το φορτισει. Οτι αλλη βοηθεια θελησεις…… |
|
|||
|
|||
Ναι μαλλον η δυναμη φορτισης ειναι..αλλά ΠΟΣΗ πρεπει να ειναι για να κανει ταυτοχρονα πλοηγηση + φορτιση μαζι;...Ποσα mAh;
|
|
|||
|
|||
Δεν γνωριζω ακριβως γι αυτο σου ανεβασα τη φωτο να διαβασεις τα στοιχεια και να ψαξεις στο ιντερνετ. Μονο που δεν εχω τωρα μαζι μου το φορτιστη αυτοκινητου να ανεβασω.
Επισης κατι ακομα αν τυχον και εχεις θεμα με τη μπαταρια , να ξερεις οτι θα βρεις εδω Garmin Nuvi 760 GPS MultiEnergy (1250mah) |
|
|||
|
|||
αυτος που δειχνει ο κωστας βγαζει 1 αμπερ......ειναι αρκετος να κανει φόρτιση και να πλοηγηση μαζι.....εαν θα βρεις εναν τέτοιο φορτιστή αυτα τα χαρακτηρηστικα πρεπει να εχει....αλλα και για καλου κακου δες και την μπαταρια τη δέχεται. ..
|
|
|