|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για που το έβαλαν οι Θεσσαλοί?
Μπράβο Θάνο τα είπες σχεδόν όλα ....! μας δίνεις όμως και μια καλή πάσα να βάλουμε και εμείς τις δικές μας φωτογραφίες ! ευτυχώς δεν θα έχω να γράψω πολλά ! προκαταβολικά θα πω η παρέα ΦΟΒΕΡΗ 14 ( μηχανές ) αξιοσημείωτο το γεγονός της αλληλοβοήθειας που υπήρχε μεταξύ μας ! η διαδρομή εμένα προσωπικά με χόρτασε με το παραπάνω ( ένας από τους λόγους που δεν έβαλα μπουκιά στο στόμα μου όλη μέρα ) για να μην σας κουράζω θα το ξανάκανα ευχαρίστως και ίσως να έβαζα έναν άλλο τίτλο .......... η τρέλα πάει στα βουνά ! ( ο τίτλος με την καλή έννοια ) !!
μετά από αυτή την εκδρομή περιμένω την επόμενη ! |
|
|||
|
|||
Το θέμα της αλληλοβοήθειας θα έλεγα είναι το πιο σημαντικό γιατί χωρίς αυτή η βόλτα δεν θα έβγαινε.
Θυμάμαι τον έρμο το Μιχάλη που κάποια στιγμή είχα πέσει στο χιόνι και έρχεται και με βοηθάει να σηκώσω τη χοντρή και στην προσπάθεια να τη σηκώσουμε μου λέει << καλά είναι τόσο βαριά?>> Μετά από μια-δυο στροφές με ξαναβλέπει πάλι κολλημένο στα χιόνια και του λέω τράβα λίγο ακόμη να ξεκολλήσω. Δυο απανωτά χτυπήματα και τον ξεπάτωσα!! Σκηνές άπειρου κάλλους που θα τις θυμόμαστε πάντα!! Για βάλτε υλικό! |
|
|||
|
|||
Δεν έχω λόγια γι'αυτή την εκδρομή.όλοι έχουμε γράψει άπειρα χιλιόμετρα πάνω στις κούκλες μας αλλά αυτή νομίζω ότι θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.Και θα ευχηθώ ν'ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες.
Η παρέα απίστευτη,οι συνθήκες ακατάλληλες αλλά οι κατάλληλες για να έχουμε να θυμόμαστε. Λογικά το βραδάκι θα ποστάρω μερικές φωτογραφίες.Αλλά μιας και άρρωστος με την φωτογραφία νομίζω πως αυτή την φορά τα βίντεο έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όλα αντιμετωπίστηκαν με χαμόγελο. "Γιάννη θα σου ευχηθώ σιδερένιος κι απο εδώ και σύντομα πάνω στην δίτροχη ταξίδιάρα σου".Όλα να πάνε πρίμα. |
|
|||
|
|||
Ειστε απιθανοι!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σε ΟΛΟΥΣ.
spitiko |
|
|||
|
|||
Φαντάσου τον Σωτήρη με το 1200lt στα χιόνια να λέει <<που είναι ο Πασχάλης να μας δει>> |
|
|||
|
|||
perfect!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Εκδρομή-επιδρομή-εξόρμηση?
Μάλλον καταδρομή, γιατί μόνο τα ΛΟΚ περνανε απο εκεί!!!!!!!!!!!!!! Δεν υπάρχετε λέμε... είσαστε μια διάσταση παραπάνω! Περιβόλι > Βωβούσα με 1 μετρο χιόνι στο πλάι? |
|
|||
|
|||
εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ένα τεράστιο !!!!!Επέστρεψα σπίτι στις 12+ καταβρεγμένος, με ρίγος από τα Τρίκαλα και μετά, με τρελή κούραση, αλλά και με χαμόγελο σαν την πρώτη φορά που ανακάλυψα τον αντρισμό μου.....Πρώτη βόλτα, τέτοια βόλτα, τέτοια παρέα και χωρίς αδιάβροχο....ΝΑΙ θα το ξανά έκανα μαζί σας χαλαρά, ίσως να έπερνα και έναν αναπτήρα μαζί μου (δεν καπνίζω πλεον) αλλά όλο και κάποιος θα τον ήθελε και επίσης θα ερχόμουν μαζί σας στο φαράγγι (ναι εγώ είμαι 1 από τα 3 κουλάδια) για να δοκιμάσω και το πέσιμο στη λάσπη
|
|
|||
|
|||
ευγε!!!
|
|
|