|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΕΛΙΕΣ
Τον νου μας όλοι σε επαρχιακούς δρόμους.Εγώ κάνω καθημερινά 110-120 χλμ σε τέτοιους δρόμους για να πάω στην δουλειά και δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι έχω συναντήσει!!!!!Δεν είναι μόνο τα μηχανήματα, είναι γενικά η νοοτροπία έλα μωρέ δεν έχει κίνηση εδώ και οδηγούν αδιάφορα(που σημαίνει και άκρως επικίνδυνα).ΠΡΟΣΟΧΗ ΌΛΟΙ!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πριν λιγες μερες πηγα και εγω στη λακωνια για ελιες και την κυριακη εκμεταλευτηκα το "ρεπο" μου για μια εκδρομη στη Μανη. Φοβερα μερη με καταπληκτικους ανθρωπους κτλ...και εκει που λετε φιλοι μου που αλονιζα μονος μου τους δρομους ξαφνικα πανω σε μια στροφη εκανε την ηλίοθεραπεια της μια μικρη αγελαδα!! απο λιγο και θα γινομασταν σωρος
|
|
|||
|
|||
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA ετσι ειναι η Μανη...με τα γελαδια της στον δρομο...πιστευω οτι πλεον ειναι μερος του επιβλητικοτατου τοπιου της Μανης...!!!
ειδικα το βραδυ προσοχη πολυ...ειναι παντου...και φυσικα ουτε που προκειτε να φοβηθουνε για να φυγουν απο την μεση...!!! |
|
|||
|
|||
Thanks
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εγω την περιμενα μια καλη αγελαδουλα κανενα 10λεπτο μεχρι να αποφασησει να φυγει απο την μεση του δρομου...
ειχα ψωφησει στα γελια...και αυτη απλα με κοιταζε...!!! |
|
|||
|
|||
εισαι της υπομονης ! εγω αφου την εβγαλα φωτο μετα ξερογκαζαρισα γιατι δεν μπορουσα να περιμενω πανω στη στροφη ασε που βιαζομουνα να επιστρεψω στο γυθειο για μια ερυθρολευκη μαζωξη που ειχε ο τοπικος συνδεσμος
|
|
|||
|
|||
Καλα που δεν ήταν κανένας Ταυρος εκει κοντά και να νομίζει ότι πειράζει το κορίτσι του
|
|
|||
|
|||
|
|
|