|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Arai Tour-X (2,3,4) vs Shoei Hornet DS
Εχω το Arai Tour X3 σε λευκο,οπως του McGregor (!!!!!!) και ειναι απιστευτο...
450 ευρω πριν το καλοκαιρι στο X-Moto,γωνια Θηβων και Καβαλας στο Περιστερι! |
|
|||
|
|||
εχω και εγω το χ-3 (αγορασμενο απο το ιδιο καταστημα), απιστευτα καλο...απλα πανω απο 180 πρεπει να προσεχεις....va μη σηκωνεις το κεφαλι .....ειχα και το χ-2 ...απλα φανταστικα κρανη τα arai....
|
|
|||
|
|||
γιατι να μην το σηκωνεις,τι προβλημα υπαρχει ?
|
|
|||
|
|||
Ως κατοχος tour x3 κ μετα απο 3 χρονια κ 3 ταξιδια μπορω να σου πω οτι ειμαι απλα ικανοποιημενος.Ειναι αρκετα δροσερο το καλοκαιρι κ ανετο!!Το γεισο σου κρυβει σχεδον παντα τον ηλιο κ ο θορυβος ειναι σε υποφερτα επιπεδα!! Αλλα για μενα ειχε καποια μειον....με την μαμα ζελατινα στο 1150 gs το κεφαλι μου γινοταν κουδουνιστρα!!! με την μεγαλυτερη ζελατινα ειναι οκ!Μπορεις να βγαζεις βεβαια το γεισο οταν δεν σε εξυπηρετει αλλα το συστημα βιδωνε-ξεβιδωνε σε πλαστικες βιδες δεν ειναι κ οτι καλυτερο. Επισης ενα πραγμα που πραγματικα με ενοχλησε τελευταια ειναι οτι ξεφλουδιζει το υφασμα στο σημειο μπροστα απο το στομα!!!
αυτα!! |
|
|||
|
|||
Τα κράνη είναι για τους φαντάρους .....
Για τους μηχανόβιους είναι τα ARAI !!! |
|
|||
|
|||
ΑRAI X3 vs Bmw Enduro Helmet προτιμω το bmw ειχα και τα δυο και μπορω να βγαλω συμπερασμα , και μπορω να πω οτι ειναι αλλη ποιοτιτα κατασκευης bmw χωρις να εχω παροπιδες ειναι μακραν καλυτερο για μενα σε πολλα σημεια για το δικο μου το κεφαλι ................τωρα καποιος μπορει να πει κατι αλλο .........
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο ήμουν.. (το Arai tour-x 2 και το Shoei Hornet DS). Τελικά πήρα το BMW Enduro από Αγγλία 100+€ φτηνότερα από όσο μου το άφηνε (με προσφορά) ο αντιπρόσωπος στα Τρίκαλα που είχα αγοράσει τη μηχανή (και του είχα πει πόσο το είχα βρει). Και είμαι υπερευχαριστημένος.
|
|
|||
|
|||
Σπαμ ον
Γιατί έχω την εντύπωση ότι το BMW Enduro είναι ολόϊδιο ή σχεδόν ίδιο με το Uvex Enduro; Παρατηρώντας πάντως τις εσωτερικές επενδύσεις και τον μηχανισμό μΕ φάνηκαν σχεδόν ίδια... Σπαμ οφφ... |
|
|||
|
|||
Τα Arai θεωρουνται απο πολλους top κρανη γενικα σε ολες τις κατηγοριες!
Στη συγκεκριμενη περιπτωση πιστευω οτι υπερτερει και απο αερισμο και σχεδιαστικα και ποιοτικα με το shoei! Το μειωνεκτημα του (δεν ξερω ποσο εχει το shoei) πιστευω ειναι ακριβοτερο για ολα τα παραπανω! Τωρα για τα υπολοιπα εχω το uvex enduro carbon το οποιο ειχε λιανικη 650€ και το πηρα με τις εκπτωσεις που εγιναν τελευταια, δεν μπορω να το συγκρινω μονο οτι ειναι ελαφρυ μπορω να πω.Εχω κανει απειρες προσπαθειες να ρυθμισω τη ζελατινα και δεν ερχετε με τιποτα στη θεση της, οποτε δεν κλεινει σωστα και εχω αερα! |
|
|||
|
|||
Arai Tour X3 εχω κι εγω...αψογο κανενα παραπονο, εχει τον εξαερισμο του Arai RX7 με οτι συνεπαγεται αυτο
Επισης δεν συντονιζει καθολου, αψογο ποιοτικα Σε full face εχω shoei XR1100 αψογο και αυτο το προτιμω απο Αραι καθως ειναι λιγοτερο θορυβωδες πολυ καλο ποιοτικα αριστος εξαερισμος και η ζελατινα αλλαζει σε 20 δευτερα!! |
Tags |
arai, ds, hornet, shoei, x-tour |
|
|