|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά Schuberth C3
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δεν ξερω τι λετε αλλα εχω το c3 εδω και εναμισυ χρονο το εχω ταξιδεψει με βροχες.,., χιονια..,ηλιο.,.
με ακραιες συνθηκες!!!! δεν θολωσε δεν εβαλε αερα δεν ιδρωσα.,.,.,.,. και εχει απιστευτη ησυχια για ανοιγωμενο!!!!!! και μετΑ απο 8-9 συνεχεις ωρες οδηγηση ειναι σαν να μην φορας κρανος!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
C3 & system 6......είναι σχετικά όλο ίδια!!!
το θαμπωμα έχει προερθει απο λάθος καθοριστικό μέσο!!!δλδ σκληρό πανί που γρατζουνισε την ευαίσθητη αντι ηλιακή μεμβράνη του σκιαστρου...!!! Θέλει πολυ προσοχή!!! την πάτησα και εγω,,, αλλα μετα τη τρίτη αντικατάσταση του system6 μου λόγο βροχόπτωσης.....το διατηρώ πλέον καλύτερα!!! |
|
|||
|
|||
Παναγιωτη αυριο θα ερθεις μηπως στον καφε;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το C3 που εχω κλεινει φετος 4 χρονια και περιπου 35.000 Km.H καθημερινη συμβιωση μαζι του με κανει να το αξιολογησω με αριστα το 10 με 8.Δεν εχω δοκιμασει flip-up της shoei και δεν μπορω να εχω αποψη.Το ειχα πληρωσει περιπου 600 euro και μετα απο αυτη την χρηση,ομολογω οτι αξιζει καθε ευρω που πληρωθηκε.Ας μην το συγκρινουμε με κλειστα κρανη γιατι απλα δεν συγκρινονται.Το πιο θορυβωδες integral ειναι το πιο ησυχο flip-up.
Την βαθμολογια του 8 την δινω γιατι στα 2 χρονια το pinlock εκανε ''αυλακι'' στην ζελατινα και αρχισε να φευγει απο την θεση του.Επισης πριν 6 μηνες ανοιξε και η ραφη στο ενα πλαινο cheek pad.Σημειωτεον οτι τα ανταλλακτικα του δεν ειναι φτηνα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το νερακι δεν γρατσουναει.. ολα τα κρανη που εδωσε ο φιλος στη Θεσσαλονικη επαθαν το ιδιο στην αντιηλιακη τους .. και η ολοκαινουργια αντιθαμβωτικη που αγορασα τοποθετηθηκε απο τον δικο τους υπαλληλο στην επισης καινουργια ζελατινα και στην πρωτη βολτα τα παντα τα εβλεπα με διαθλαση αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα σε 500 ευρω κρανος.. |
|
|||
|
|||
...πως καθαρίζει μόνο του το νεράκι
δίχως πανι.... με λάθος πανι κ νερό,,,, έγινε η ζημιά!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εχουμε και λεμε... Ειναι στην ιδια ακριβως κατηγορια με τo schuberth C3...Προφανως η SHOEI ηθελε να χτυπησει την''τελειοτητα''της SCHUBERTH,και εβγαλε ενα ακρως ανταγωνιστικο κρανος..Ειναι ο διαδοχος του MULTITEC.. Μιας και τα τελευταια 4 χρονια περιπου,για τα ταξιδια μου εχω το SHOEI X-SPIRIT 1,και ηξερα τι παει να πει SHOEI... Το ΝEOTEC ειναι 20 γραμμαρια πιο βαρυ απο C3,για μενα προσωπικα η διαφορα ειναι αμελητεα,και δεν την καταλαβαινεις,ειναι εξισου κορυφαιο σε θεμα ποιοτητας και θορυβου..Το ζελατινακι για τον ηλιο ειναι πιο μεγαλο απο το C3,με αποτελεσμα να καλυπτει καλυτερα και κορυφαιο ποιοτηκα..Εχει περισσοτερους αεραγωγους απο το C3 με πολλες θεσεις... Και αυτο που εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι στα ιδια χλμ στις ιδιες καιρικες συνθηκες,ειναι πιο αθορυβο απο το X-SPIRIT 1! Πλεον το μεταχειριζομαι σαν κυριως κρανος,εντος-εκτος πολης,ενω το σκεπτικο μου πριν παρω flip-up κρανος,ηταν ΜΟΝΟ για μεσα στην πολη...! Οσον αφορα τα flip-up κρανη,αυτο που θελουμε και ζηταμε ολοι μας,ειναι να ειναι οσο το δυνατον ελαφρυ και αθορυβο!Αυτο ακριβως σου προσφερει το NEOTEC!!Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε ολα,για αυτα που θελω και για αυτα που μου προσφερει! Σου παραθετω και φωτο και απο τα 2 κρανη.. SCUBERTH C3 SHOEI NEOTEC Ελπιζω να βοηθησα..Η επιλογη δικη σου.. Last edited by GO.; 16-01-2013 at 08:42. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πηρα απο κει που πηρα και το κρανος με δικες τους οδηγιες. Οι ζελατινες του κρανους ειναι ΜΑΠΑ αρχηγε.. οχι το κρανος. Μπας και επιασες δουλεια σε εταιρια με κρανη μπρε?? |
|
|