|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα Abs unit - Integral
θα εκπλαγείς με το πόση μούργα μαζεύει η μονάδα....
καθαρισμός άμεσα και όχι αντικατάσταση... είναι απαράδεκτοι όσοι εξουσιοδοτημένοι προτείνουν αντικατάσταση μονάδας...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κανένας φίλος από εδώ μέσα το έχει προσπαθήσει? Να μας πει την εμπειρία του. |
|
|||
|
|||
δεν είναι διαστημόπλοιο, είναι ένας απλός υδραυλικός μηχανισμός....καθαρίζουν τη μούργα, συντηρούν/αλλάζουν τα τσιμουχάκια και όλα γίνονται όπως πριν....προσοχή όμως στο άνοιγμα της μονάδας....να το κάνει κάποιος που το έχει ...ξανακάνει...
|
|
|||
|
|||
Θυμάμαι καλά για κάτι τόσο απλό, όσο κάτι που έχει να κάνει με την μανέτα, ή το σύστημα κοντά σε αυτή?
Που δεν θυμάμαι ωστόσο τι είναι… Σε περιστατικό με πρόβλημα στο ABS, δεν δούλευε το σύστημα και το κόκκινο φωτάκι στο ταμπλό δεν έσβηνε. Όλοι μου είπαν για αλλαγή στο ABS, με το γνωστό κόστος. Πήγα στον Παναγιωτόπουλο, τον αφήνω πάντα τελευταίο, και έχω αγοράσει και την μηχανή από εκεί. Το είδε, κάτι ψέλλισε μέσα από τα δόντια του για μονάδα ABS και, χωρίς να ξέρω τι έκανε τελικά, το επισκεύασε δωρεάν. Το πονηρό μου το μυαλό, πήγε σε αυτό το διακοπτάκι(?) Στο σύστημα της μανέτας. Ας βοηθήσουν οι μηχανικοί, αν ισχύει αυτό που λέω. |
|
|||
|
|||
Για να βοηθήσω την κουβέντα η μηχανή έχει τώρα 19.000 χιλ. όλα σχεδόν μέσα στην πόλη. Ο μηχανικός μου είπε ότι και καινούργιο unit από το ράφι έχει τοποθετήσει και ήταν προβληματικό. Για την μούργα μου το είπε, οτί πιάνει μέσα όμως, δεν είναι βέβαιως για το αποτέλεσμα.
|
|
|||
|
|||
Συνηθως η μοναδα απελευθερωνει πιεση οταν ενας απο τους 2 τροχουσ τηνει να μπλοκαρει.Η λειτουργεια απο οσο ξερω εινε αυτη.Δοκιμασατε εαν η δαγκανα του πισω φρενου η οποια εινε (πλευστη) κινητε με ευκολια δεξια αριστερα οταν τα τακακια τα πισω εινε εκτοσ δαγκανας?Εαν οχι καθαριστε η αλαξτε τον πειρο κινησης της πισω δαγκανας και καντε δοκιμη εκ νεου.Ενα αλλο μετρο πριν την αλλαγη εινε να κανετε αλλαγη υγρων φρενου και στη μοναδα αβς και ενα προγραματισμο αυτης εκ νεου.Τελοσ εαν ολα αυτα αποτυχουν και απο τη στιγμη που το βιβλιο σερβισ εχει ολα τα σερβις σφραγισμενα μπορειτε να κανετε 1 αιτηση εγγυησης καλης θελησης,και να δειτε τι θα απαντηση η BMW Hellas .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και σε εμένα ο διακόπτης της μανέτας ήταν. Τον έσφιξα εκεί που έπρεπε και γλίτωσα 1700€, τόσο απλά! |
|
|||
|
|||
Τι ακριβώς είναι αυτό το διακοπτάκι; Τι ελέγχουμε που έχει σχέση με το abs;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην αρχή όταν βάζουμε μπρος την μηχανή το λαμπάκι ABS αναβοσβήνει και σβήνει αφού κανουμε κάποια μέτρα. Στο διάστημα αυτό ρυθμιζεται. Αν το διακοπτάκι δεν δουλεύει καλά τότε η μονάδα νομίζει ότι το φρένο είναι μόνιμα πατημένο και δεν δουλεύει σωστά. Τότε το ABS αναβοσβήνει γρήγορα. Προσοχή τα φρένα δεν δουλεύουν καθόλου σε αυτή την περίπωση.... |
|
|||
|
|||
Παιδία ευχαριστω για τις πληροφορίες. Θα πειραματιστώ και θα δώ τι θα γίνει...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ABS sensor 2002 με abs ring integral | mparta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 15-05-2011 23:57 |
1150 gs ABS Unit | imeros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 09-09-2010 23:27 |
Διαφορικό πίσω άξονα 1150 Integral | Capitain | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 03-06-2010 19:08 |
Μονάδα ABS Integral | Capitain | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 24-04-2010 20:30 |
BMW Sport Integral Carbon Helmet | mlock | Κράνη | 9 | 25-08-2009 18:46 |