|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άνω Πορόια Σερρών
Επομένως θα σου πουν για το που πρέπει να πας .Ωστόσο όμως λόγω ζέστης οι επιλογές σου θα είναι λίγες .
Ωραία η λίμνη αλλά όχι για αυτήν την περίοδο . Επίσης το ίδιο ισχύει και για διαδρομές στο βουνό . Προσπάθησε να χαλαρώσεις στην πλατεία . Καλά να περάσεις . |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
... και φωτογραφίες ... εεεε ??? Θα περιμένουμε να δούμε το χωριό του KAS ...
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε. |
|
|||
|
|||
Καλη βολτα!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να τους πεις οτι ξερεις αυτους με τα μηχανακια που ηρθαν το Μαρτιο να κοψουν μια πιτα η κατι τετοιο με φλουρι τελος παντων!! Χαιρετισματα στα παιδια στην Οαση!! |
|
|||
|
|||
Μας ξέφυγες, αλλά που θα πάει δεν θα ξανάρθεις;......................
|
|
|||
|
|||
Επιστρέψαμε...
...και το ευχαριστηθήκαμε. Η περιοχή είναι υπέροχη. Ξεκινήσαμε Σάββατο πρωί και φτάσαμε στο χωριό ακοουθώντας το δρόμο γύρω από τη λίμνη Κερκίνη, για να γνωρίσουν και τα κορίτσια μου της ομορφιές της Β. Ελλάδος.
Ανεβήκαμε στο χωριό και φτάσαμε στο ξενοδοχείο που μας άρεσε πολύ ειδικά στα παιδιά μιας και η αυλή με τα λουλούδια και την απίστευτη θέα ήταν προέκταση του μπαλκονιού μας. Βόλτες στο χωριό, στα μονοπάτια του δάσους, βόλτα με τα άλογα, ποταμάκια, λιμνούλες και λουκάνικα τζουμαγιάς ή βουβάλι. Βραδάκι καφεδάκι στην πλατεία και γλυκά του κουταλιού από το σύλλογο γυναικών του χωριού. Επειδή δεν πολυψηνόμασταν για λαϊκές βραδιές γυρίσαμε στο ξενοδοχείο για να πέσουν τα παιδιά και να απολαύσουμε το ποτάκι μας η γυναίκα μου κι εγώ. Την επόμενη μέρα και πάλι βόλτα στο δάσος, και πάλι ιππασία (η μεγάλη μου κόρη 3.5χρ δεν το χόρταινε...) και είπαμε να την ταξιδέψουμε την Κυριακή αφού και τα μωρά δεν πολυθέλανε αναβάσεις στα μονοπάτια (3.5χρ η Άρτεμις, 1.5χρ η Κλειώ) και το micra δεν ήταν για πολύ χώμα προς τη Γερμανική Βρύση (α ρε dakarάκι που ήσουν...). Οπότε ξεκινήσαμε εκδρομή επιστροφής με στάση για καφεδάκι στη Δοϊράνη ("1000 δένδρα", Μουριές Δοϊράνης) και ανεβήκαμε προς Κιλκίς. Περάσαμε προς Αξιούπολη και καταλήξαμε στο Σκρα όπου χτυπήσαμε το γουρονοπουλήσιο κότσι μας. Η χωνευτική βόλτα μας δρόσισε προς τον καταρράκτη του Σκρα και τη φανταστική Γαλάζια Λίμνη. Πολύ κρύο το νερό και πάλι (αξέχαστη βουτιά πριν από 2 χρόνια ανακοπές, εμφράγματα κτλ από το κρύο). Τα παιδιά το καταχάρηκαν. Ψόφιοι κουρασμένοι γυρίσαμε το βράδυ Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ |
|
|||
|
|||
...συνεχεια...
...
IMG_0564.jpg IMG_0565.jpg IMG_0566.jpg IMG_0571.jpg IMG_0583.jpg IMG_0584.jpg IMG_0590.jpg IMG_0595.jpg |
|
|||
|
|||
...και λίγο από Σκρα
IMG_0598.jpg
IMG_0599.jpg IMG_0600.jpg IMG_0601.jpg IMG_0602.jpg IMG_0603.jpg IMG_0604.jpg IMG_0607.jpg |
|
|||
|
|||
Τί όμορφη που είναι η Ελλάδα μας ...
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|