|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ίσως νεα μοντέλα και από την KTM
αχ άμα ξαναπάρεις GS πες μου να σε πάω μια βόλτα όχι να δεις την τέχνη μου (που δεν έχω) αλλά ενός γνωστού μου με adventure... ο οποίος τις βόλτες του τις χωμάτινες τις πάει πάντα με φίλο με 950... υπάρχουν φορές που ο πρώτος δεν έχει πέσει και έχει πέσει ο δεύτερος στα ίδια σημεία... και πρόσεχε πάνε μαζί ΠΑΝΤΟΥ... ρώτα αυτόν τον άρρωστο KTMα να σου πει για τον γνωστό μας
|
|
|||
|
|||
Δεν αντιλεγω,πιστεύω οτι υπάρχουν οδηγοί όπου μπορούν να το πανε ταπα το gsa στο χώμα,όμως το ktm και πάλι ειναι αρκετά καλύτερο.μείον του το μικρό κόψιμο του τιμονιου παντως
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ίσως νεα μοντέλα και από την KTM
Δεν ξέρω αν είναι αληθές αλλά μου αρέσει
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H μοτοϊστορία σας. | VILLY | Γενικά - Αναβάτης | 104 | 24-03-2012 01:58 |
Πως να κοιμάσαι στο γραφείο χωρίς να το καταλάβει ο προϊστάμενος | polis | Χρήσιμα | 24 | 15-04-2011 01:10 |
Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 21:00 |
Ίσως η πιο διάσημη ομιλία στο ίντερνετ. Πραγματική τροφή για σκέψη! | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 20 | 24-02-2011 19:52 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |