|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ψαξε - ψαξε ....δεν θα το βρεις
Τσέκαρε αν θέλεις εδώ:
http://www.gsforum.gr/f25/%CE%A1%CE%...%97-sag-14453/ |
|
|||
|
|||
Τσέκαρε ακόμα και τις μπουκάλες σου (αναρτήσεις), αν είναι δακρυσμένες. Αν και νομίζω ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που σου είπαν ο Θεολόγος και ο Βασίλης: τα ελαστικά.
Εάν όμως τα έχεις εξαντλήσει ψάξου σε sag, αναρτήσεις και άξονα. Μπορεί δηλ. να υπάρχει τζόγος (στον άξονα) που δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι. Last edited by Δήμος; 14-05-2012 at 20:26. |
|
|||
|
|||
Γνώμη μου είναι τα ελαστικά!!!
Βάζεις ένα TR91 τις DUNLOP και καθάρισες!!! Γνώμη μου πάντα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κανε το εξης, σφιξε την αναρτηση +10 κλικς απο το σημειο που την ειχες και ειχες το συμπτωμα και βγες στον ανοικτο δρομο....τριβαλιτσος φυσικα, οπως δλδ και οταν σου εκανε το προβλημα. Αν την ειχες ηδη σφιγμενη κοντα στο μαξιμουμ των κλικς (καργα σκληρη δλδ) κανε το αντιθετο της προηγουμενης παραγραφου αλλα μην κατεβεις 10 κλικς αλλα δυο-δυο ¨η τρια-τρια....και ξανα σε ανοικτο δρομο και παλι 3βαλιτσος. Αν συνεχισει να στο κανει τοτε παμε στην περιπτωση που λεει ο Θεολογος (commander) περι στραβου ελαστικου πραγμα συχνοτατο σε ΕΧΡ και ΑΝΑΚΕΕ.... Αν εχεις την ευχερεια μπορεις να αλλαξεις τροχο με καποιο αλλο GS και παντα 3βαλιτσος με τις υπαρχουσες ρυθμισεις να βγεις στον ανοικτο δρομο......αν δεν σου κουναει ειναι ελαστικο 100%.........παρατηρεις λοιπον και πραττεις ως ανω αν χρειαζεται. |
|
|||
|
|||
Λοιπόν......
Πριν 3 εβδομάδες άλλαξα και εγώ τα λάστιχα μου ( conti trail attack). Αφού τα έστρωσα για 400 χιλιόμετρα έκανα περίπου 300 χιλιόμετρα ακόμα υπό γρήγορες συνθήκες. Αυτά τα 300 χιλιόμετρα έγιναν σε επαρχιακό οδικό δίκτυο με ταχύτητες έως 120. Μέχρι εδώ όλα καλά. Την προηγούμενη τετάρτη ξεκινώ για Αθήνα για να αλλάξω ανάρτηση, με το που βγαίνω εθνική, από τα 140 και πάνω παντιέρα η χοντρή. Τιμόνια ,ζελατίνες και γενικά όλο το μπροστινό σύστημα λες και δούλευα κομπρεσέρ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ. Λέω και εγώ δεν πειράζει αφού θα πάω στον λαστιχά θα το δω εκεί. Από ότι μου είπαν τα παιδιά εκεί δύσκολο να είναι ζυγοστάθμιση . Η από την ανάρτηση ή προβληματικό ελαστικό. Άντε λέω και να δοκιμάσουμε την ανάρτηση. Στην επιστροφή μια από τα ίδια και χειρότερα, ανεβαίνοντας στέρνα λέω ας του δώσω και άλλα χιλιόμετρα να δω μήπως και σταματήσει. Μέχρι τα 190 ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ, στις στροφές νόμιζα ότι έχανα το μπροστινό. Σχεδόν μια εβδομάδα παίρνω απόψεις για να δω τι μπορεί να παίζει και ακούω διάφορα, συμπέρασμα επειδή το κάνει στα πολλά χιλιόμετρα μάλλον είναι απο το πίσω λάστιχο. Έχω λύσει όλο το τιμόνι ,χούφτες , αντίβαρα καθρέπτες, κάνω δοκιμές αλλά μια από τα ίδια. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μάλλον ελαττωματικό ελαστικό. Σήμερα το πρωί λοιπόν σηκώνομε όπως κάθε μέρα μες τα νεύρα και λέω δεν πάω να κάνω μια ζυγοστάθμιση πάλι, η έσχατη λύση και μετά πάω Αθήνα για να αλλάξω λάστιχα. Κάνουμε πρώτα το πίσω , πάω δοκιμή αλλά μια από τα ίδια. Τα νεύρα ΚΡΟΣΣΙΑ. Κάνουμε και το μπροστά , βγαίνω για δοκιμή, 140 τίποτα, 150 τίποτα, 160 τίποτα, 170 αέρας η χοντρή. Μετά τα 180 άρχισε να κουνάει αλλά ήταν από τον αέρα μιας και τα είχε τα μποφόρ του σήμερα. Αύριο ελπίζω να μην έχει αέρα για να το τσεκάρω 100%. Όλα αυτά γιατί μερικές φορές δεν βλέπουμε τα αυτονόητα και έχουμε κάνει το θέμα πυρηνική φυσική. Ενδεικτικά να σας πω ότι μετά από 1000 περίπου χιλιόμετρα η μπροστινή ήθελε +25 γραμμάρια αντίβαρα, οπότε ζυγοσταθμίσαμε από την αρχή. Τώρα στην δική σου την περίπτωση μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο, αλλά γιατί να είναι άξονας ,ζάντες, μπουκάλες , sag; πριν αλλάξεις λάστιχα γιατί δεν σου έκανε τίποτα; Last edited by Giof; 14-05-2012 at 21:18. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ζυγοστάθμιση έκανα και στους 2 τροχούς πριν φυγω και όχι στον λαστιχά. Έκανα στον "ζαντά".......... οπότε πριν το ταξίδι ήμουν τσεκαρισμένος και από αυτό....τι να πω .....άβυσσος η ψυχή της χοντρής |
|
|||
|
|||
Να στο περιγράψω διαφορετικά.
Όταν κρατάς γερά τα γκριπ είναι σαν να έχει πάρα πολλούς κραδασμούς. Αν χαλαρώσεις τα χέρια σου, αρχίζει και παίζει το τιμόνι λες και είναι στον αέρα. Αν αφήσεις το δεξί γκριπ ελεύθερο βλέπεις το τιμόνι να παίζει πολύ πιο έντονα. Αν όπως λες έκανες εις διπλούν ζυγοστάθμιση , μάλλον έφαγες ελαττωματικό λάστιχο όπως είπαν και τα παιδιά. Αλλά από όσο ξέρω τα tourance ήταν σε παλαιότερες παρτίδες. Όπως και να έχει κουράγιο φιλαράκι , σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μπορεί να είναι το πιο απλό πράγμα αλλά σου ξεσκίζει την ψυχολογία. Σκέψου ότι ενώ είδα ότι λύθηκε το δικό μου θέμα, είμαι σε αναμμένα κάρβουνα να το δοκιμάσω πάλι αύριο για να είμαι 100% σίγουρος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εύχομαι αύριο να σου φύγει και τη τελευταία φοβία. |
|
|||
|
|||
Last edited by commander; 14-05-2012 at 22:34. |
|
|||
|
|||
ητα βητα μου ειναι σίγουρο οτι ειναι το λάστιχο........ εγω τα προηγούμενα τα κράτησα μεχρι τα 19000 χιλιόμετρα,και παλι ΜΕΤΣΕΛΕΡΙΑ έβαλα, εαν θα δεις την ημερομηνία απο αυτα που σου εβαλε θα δεις οτι ειναι 1 6μηνο του 11. εγω τα δευτερα που εβαλα ειναι 46 εβδομαδα του εντεκα και ειναι ολα καλα....
ΑΥΤΑ ΛΑΤΡΕΙΑ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Ελλάδα από ψηλά....μου έφτιαξε το κέφι.. | frits | Φωτογραφία | 32 | 24-12-2011 15:08 |
Ρίξε τη μαμά απ' το..... | Vagelis Gar | Αστεία Video | 10 | 13-09-2011 20:35 |
Φτιάξε τον χιονάνθρωπό σου... | MARK | Επικαιρότητα | 8 | 18-12-2009 23:42 |
ΤΟ σουξε!..... | Troublemaker | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 06-09-2009 19:38 |
Φτιάξε το δικό σου δελτίο ειδήσεων!! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 22-03-2009 02:29 |