|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ξαφνική Ύδρα με το σκάφος.
Μακάρι να συμβαίνουν συχνότερα αυτά τα ξαφνικά
|
|
|||
|
|||
Τι μου θύμισες τώρα Χρήστο!! Να είσαι καλά και να περνάς καλά.
|
|
|||
|
|||
φιλαρακι καλημερα. αν εισαι για την αρματα θα ειμαι εκει .θα φυγω απο καλαμακι το σαββατο το πρωι .
|
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε Χρηστάρα ωραία βόλτα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε έχασα εσένα φέτος. Πέρασα από τα νερά σου με ένα Sunseeker 82. 2Cat χ 1,820 jet fusions = 53 knotts στο GPS . 10 μερούλες Ιόνιο. Ιθάκη μέχρι Οθωνούς. Και με το δικό μου tenderάκι άλλες 20 Ερμιόνη. Από Τσιλιβίνια μέχρι Κορακιά. Προς Αίγινα δεν έκανα . Δεν έφταναν τα καύσιμα. Καλά ήταν. Πήγες πουθενά? |
|
|||
|
|||
Μπραβο,ωραιες εικονες.
|
|
|||
|
|||
Xαιρομαι πολυ που εκτος απο μηχανοβιοι ειστε και θαλασσινοι
καλες θαλασσες |
|
|||
|
|||
Πάντα και σε σας με την ωραία γειτονιά του Ιονίου.
|
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε Χρήστο, αυτά τα ξαφνικά είναι τα πιο ωραία........................καλές θάλασσες να έχετε όπου πάτε.......................
Άντε αρκετά με τις διακοπές, τις θάλασσες και τα μπάνια, ζηλεύουμε,................να μαζευτείτε να πιάσουμε και κανά βουνό για κανα ποδηλατάκι....................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my Windows Phone via... Veneto |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρουμανία με την σκηνή μου... | geomal rt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 18-08-2011 15:30 |
Ευρώπη και Ελληνική κυβέρνηση σε σκίτσα | ppot | Ελλάδα | 4 | 19-02-2011 14:59 |
Σκύλος σώζει τραυματισμένο σκύλο σε εθνική οδό!!!! | pirate | Ζώα | 9 | 17-11-2010 15:08 |
Ο τολμων νικα!...βιντεακι για σκληροτραχηλους GSακηδες! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 31 | 16-08-2009 12:55 |
ατύχημα με σκούτερ | kostas-patra | Κοινωνική ευαισθησία | 21 | 24-06-2009 21:22 |