|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: PRESS DIRECT
Απόσπασμα:
ειναι του 07........
πρωτη φορα ακουω οτι ειναι διαφορετικο το press direct....... |
|
|||
|
|||
νομιζα,οτι ειναι του 06 ισως ειναι και του 07 το γελοιο ειναι οτι η βmw το αλλαξε για να αποφυγει το προβλημακαι τωρα το κουλο της υποθεσης.......το παλιο press direct επισκευάζετε το.....νεο και υποτιθεται βελτιωμένο.....ΔΕΝ επισκευάζετε....αντικαθισταται απλά Ολο το στελεχος του άξονα
φιλε απο την Κοζανη,σορρυ για το σπαμ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
νομιζω οτι δεν σπαμαρουμε.....ολες οι πληροφοριες ειναι χρησιμες
νομιζω οτι το γενικο συμπερασμα ειναι ,οτι οταν αρχιζει και ακουγεται δεν πανικοβαλεσαι,αλλα περιμενεις να το αλλαξεις μαζι με τον δισκο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως εγώ το άλλαξα ολόκληρο...(το καινούργιο είναι made in Slovakia έτσι?). Πάρτε και φωτό απο το παλιό... |
|
|||
|
|||
στα παλια press ντιρεκτ επισκευάζετε το αξονακι,και το κοστος τοθ ανταλακτικου εχει περιπου 100 ευρα,εν αντιθεση με το καινουριο...που.....ΔΕΝ επισκευαζετε.......
συγχωρεστε μου τυχον λαθη,γραφω απο το δρομο.....: μηχανάκια καβαλαμε,,,,παιδια του,δρομου ειμαστε |
|
|||
|
|||
γεια σου τε Κιμωνάκο!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το γενικο συμπερασμα ειναι να δημιουργηθει club press direct και μαζι με το club των σκασμενων αναρτησεων να ακολουθήσουμε τη νομιμη οδο φιλε μου ακουω συνεχεια οτι εχουμε 4,5,6 χιλιαδες κοσμο.....ΜΗΠΩΣ καποτε να δειχναμε και την ΔΥΝΑΜΗ μας.... και σε αυτο τοντομέα; ο νοον νοειτω...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ενα Ευχαριστω σε όλους που ασχολήθηκαν με το θέμα αλλα έχω και μια άλλη απορία τι άλλο μπορει να είναι ??
Sent by george via Tapatalk |
|
|||
|
|||
Τελικά το κόστος για την αλλαγή όλου του πρεσ ντιρεκτ και οχι για επισκευή του, με εργασίες κλπ πόσο είναι?
Μηπως εχει ρωτησει καποιος? αν δεν θετε να το γραψετε πμ πλζ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
The Press Project | Anax | Διάφορα | 2 | 10-12-2010 21:39 |
Wi-Fi Direct για λιγότερα καλώδια | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 04-11-2009 20:51 |