|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υγρασια στο εμπρος φαναρι
|
|
|||
|
|||
Και βέβαια το αλλάζει ολόκληρο.Μην ανησυχείς φίλε το μόνο που θα επιβαρυνθείς είναι τον χρόνο που θα σπαταλήσεις για να επισκεφτείς το γιατρό της καλής σου.
|
|
|||
|
|||
Παιδια ευχαριστω που μου ανοιξατε τα ματια!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm5:
|
|
|||
|
|||
Γιαυτό υπάρχουν τα forum άλλωστε!
|
|
|||
|
|||
Χθες και μετα απο αρκετο καιρο (απο την πρωτη φορα που παρατηρησα υγρασια στο φαναρι) και κανοντας το service των 10.000km στην 1200GS αλλαχθηκε και το μπροστινο φαναρι της μπεμπας και τοποθετηθηκαν νεες λαμπες osram night breaker!!!
Εννοειτε μεσα στην εγγυηση, αφου η BMW οντως δινει το φαναρι σαν στεγανο. Αν και ολο αυτο το χρονικο διαστημα δεν παρουσιασθηκε καποιο προβλημα στα ηλεκτολογικα της μοτο, λογω της υγρασιας που εμφανιζονταν μετα απο εντονη βροχοπτωση ή πλυσιμο της μοτο (την πλενω μονος μου)... Τελος καλο, ολα καλα! Την προηγουμενη εβδομαδα πηγα παρεα με ενα φιλαρακι να πλυνει τη Varadero του σε ενα πλυντηριο και πηρε το πισω φαναρι του υγρασια... Λετε να του το αλλαξει ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ? Ρωταω εγω τωρα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Έχω το ίδιο πρόβλημα και περιμένω την απάντηση από μάμη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα το εχουμε ξαναπει και υπαρχει και σχετικό νημα ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕς ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ 150BAR ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ!!!!!!! Η υγρασίες στα φαναρια ειναι ησσονος σημασιας μπροστά σε βλαβες σε ρουλεμαν και αρθρωσεις (π.χ. αναρτησεων) που προστατευονται απο τσιμουχες τις οποίες διαπερνα η πιεση του νερου καταστρεφοντας τις (τις αρθρωσεις εννοω). Οποταν ο φίλος με το Βαραντερο........καλα να πάθει, κι αν συνεχισει θα εχει μεγαλυτερη σημια αν δεν εχει ηδη!!! |
|
|