|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ ΜΟΥΑΓΙΕ
βρε Μηνα εσει κε ο Παναγιωτηδης ειστε !!!
μια ερωτηση τη εξολκεα χρησημοπηισες ? ειναι δικησας κατασκευης η κυκλοφορα στο εμποριο Last edited by giclas; 14-01-2013 at 11:29. |
|
|||
|
|||
Μπράβο αρχηγέ. Ωραίο θέμα.
Το μόνο που έχω να σημειώσω επειδή κάποιος μπορει να μην το κατάλαβε , παίδες μακριά απο αεροκλειδο, πάντα με δυναμοκλειδο το σφυξιμο. Εγώ προσωπικα δεν βάζω ούτε όταν λυνω. |
|
|||
|
|||
Μηνά μπράβο,
χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημα σου και σε ευχαριστούμε για το άψογο φωτορομάντζο. Αν επιτρέπεται ... το μουαγιέ από που το προμηθεύτηκες; ΥΓ: Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω τελικά. |
|
|||
|
|||
πολυ ωραιος φιλε!... κατατοπιστικοτατο φωτορεπορταζ !
...ο κολλητος μου με το κιτρινο GS που βολταρουμε εδω πανω εχει το ιδιο προβλημα και σκοπευουμε αυτες τις μερες να πιασουμε και το δικο του για αλλαγη!...ισως καμια φωτογραφια ακομη απ τον εξωλκεα και το πλακακι αν μπορουσες να βαλεις ....θα βοηθουσε στο μελλον σε δικια μας προσπαθεια να φτιαξουμε κατι παρομοιο. ......... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πλήρης παρουσίαση με πολλές και λεπτομερείς φωτό....!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σας !!
|
|
|||
|
|||
μπράβο Μηνά έτσι να ανοίγουν και τα δικά μας μάτια
Για αυτό Gs Forum |
|
|||
|
|||
Μηνά με εντυπωσίασες
καλά μηχανικός είσαι ρε συ μια απορία έχω ο Πατερ.... ολα αυτά γίναν χωρίς καφε πολύ ομορφο φωτορεπορτάζ!!!οπως και ο τζονι απο Γερμανια ρίξε καμιά καλύτερη φωτό της ...πατέντας.!!!άν έχεις και διαστάσεις ακόμα καλύτερα!!! |
|
|||
|
|||
ΜΗΝΑ ΕΥΓΕ. ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ; ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ GS SERVICE ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ; ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΓΟΠΙΟΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ |
|
|