|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: michelin pilot road 3 (Εντυπώσεις)
Τα εχω φορεμενα εδω και 3500 κλμ. Συμφωνω με οτι εχει γραφτει. Δοκιμασμενα και σε βροχες χωρις να με προβληματισουν καθολου. Σε σχεση με τα προηγουμενα ελαστικα που ειχα χρησιμοποιησει κατα καιρους (Pirelli Scorpion Trail, Metzeler Tourance, Michellin Anakee, κ.α.) ειναι αυτα που μου εχουν αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις παντα για ασφαλτο.
Μενει να δουμε και την αντοχη τους. Οπως μου ειχε πει και ο Περιστερας οταν τα φορεσα προκειται για κορυφαιο ασφαλτινο ελαστικο και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο λογο για να διαφωνησω με την αποψη του. |
|
|||
|
|||
...για ταξιδι ομως δικαβαλο και φορτωμενο?? το εχει δοκιμασει κανεις???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δικάβαλος και φορτωμένος δεν χρειάζεσαι λάστιχα φιλαράκι.... Υπομονή χρειάζεσαι.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλοτάξιδα Θόδωρα... |
|
|||
|
|||
...βασικα ετσι που το ειδα απο κοντα σε καποιον φιλο που το φορούσε και το συζητήσαμε ...φαινεται πολυ καλο...δύγομο και σχετικα μαλακο!...με παραξενευει βεβαια το οτι απ την στιγμη που μιλαμε για καθαρα ασφαλτινο λαστιχο για πιο λογο ολα τα αυλακια φτανουν μεχρι το τελειωμα του λαστιχου ...πραγμα που σου ειναι αχρηστο σε βρεγμενο, δεδομενου οτι δεν θα πας ποτε τοσο λιωμα για να διωξει τα νερα στο τελος του προφιλ ......και σε στεγνο , σε οριακες κλείσεις θα χεις εστω και θεωρητικα λιγοτερο εμβαδον πελματος που θα ακουμπάει στην ασφαλτο.
τελος παντων ....αν καi λενε οταν εισαι ευχαριστημένος απο κατι μην το αλλαζεις ...ειμαι περιεργος!....λεω μετα απο 3 συναπτα dunlop Roadsmart ...να δοκιμασω και γω του χρονου PR3! ....το μονο που με βαζει σε σκεψεις απ αυτα που ακουω ...ειναι να μην εξαφανιστει το πελμα πολυ γρηγορα! ...για να δούμε!... thanks Teo! |
|
|||
|
|||
Παιδιά τα φόρεσα τον Ιούλιο όταν βγήκαν. Μπορεί να ήμουν και ο πρώτος, αφού ροτόντας σε μαγαζιά δεν το είχαν φέρει, και μόνο ένα μαγαζί τα είχε, ένα ζευγάρι για βιτρίνα. Φόρεσα αυτά ολόφρεσκα που λένε… έκανα 1500χιλ στην Ελλάδα πριν το ταξίδι στην Ρωσία. Μέχρι τώρα έχω γράψει 17.000 χιλ και δεν έχουν εμφανιστεί τα λινά!!! Έχω οδηγήσει σε στεγνό βρεγμένο αλλά και σε χώμα. Από συμπεριφορά άψογο. Και έχω το K1200S. Μιλάμε για τεράστια αντοχή σε αυτές τις δυνάμεις. Το προτείνω με κλειστά τα μάτια..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γεια σου συναδελφε!!!στο υπηρεσιακο pilot????/πολυ μπροστα ειστε εκει πανω!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δε νομίζω να υπάρχει λάστιχο που σταματάνε οι εγκοπές κάπου πριν το τέλος του.... Δε θα έφευγε το νερό, ανεξαρτήτως κλίσεων..... Μήπως λες κάτι άλλο και δεν κατάλαβα |
|
|||
|
|||
Είναι και για μένα η επόμενη επιλογή, και έχοντας απόψεις απο το PanEuropean forum, είναι ότι καλλίτερο σε ελαστικό σήμερα. Για διάρκεια δεν έχω απόψεις ακόμα, αλλά φαίνεται πως κρατάει πολύ.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λάστιχα Michelin Pilot road 3 σε 1200 GS - εντυπώσεις | D_Artagian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 13-10-2011 23:04 |
Έχουμε γνώμες για το Pilot Road 3 | seger | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 03-09-2011 20:18 |
Garmin street pilot III | pattakos | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 4 | 19-09-2010 01:27 |
GS & MICHELIN | PACO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 18-09-2010 13:41 |
Garmin-Street-Pilot-III | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 5 | 03-03-2010 19:35 |