|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: φυσιολογικα παιδια Η οχι???
Στα χωριά μπορεί να υπάρχει ακόμα αυτή η ζωή
|
|
|||
|
|||
ζηλευειςπου εισαι μικρος και δεν προλαβες να ζησεις ομορφες στιγμες χωρις τεχνολογια.,.,.,.,.,.,.παλιο γκατζετακια
|
|
|||
|
|||
Κρίμα που εχασα τετοιες στιγμες
|
|
|||
|
|||
ΘΕΙΚΟ ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ "ΚΟΥΤΙΟΥ".....ΚΡΙΜΑ
|
|
|||
|
|||
Τ
|
|
|||
|
|||
Η γυναίκα μου έβγαλε το αγοράκι μας στην παιδική χαρά, ξέδωσε δυό ώρες το μωρό τρέχοντας από δω κι από κει. Μετά τον έφερε στο σπίτι, τον ταϊσαμε και στη συνέχεια μου άπλωσε τα χέρια να τον πάρω αγκαλιά. Τον πήρα και μισοξάπλωσα στον καναπέ. Απόθεσε το κεφαλάκι του στο στήθος μου και πριν τον πάρει ο ύπνος είχε ένα χαμόγελο που πάντα με συγκινεί όταν το βλέπω......είναι το χαμόγελο που έχει κάθε φορά που είναι πλήρης...
δε θέλουν πολλά πράγματα τα παιδιά......θέλουν την αγάπη μας.....τις απαιτήσεις που τα κάνουν δυστυχισμένα εμείς τις βάζουμε στη ζωή τους..... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Κι αυτό, όπου υπήρχε "οργανωμένος" δημοτικός φωτισμός ... Αλλιώς, τα μοναδικά φώτα ήταν, μια κολώνα της ΔΕΗ εδώ κι άλλη μια 100 μέτρα πιο κάτω ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
τη έγραψες ρε φίλε και τη μας θύμησες....καθώς διάβαζα το ποστ σου έβλεπα και την ανάλογη εικόνα ένιωθα μυρωδιές και χάζευα ακόμα διάφορα σημάδια που έχω απο εκείνα τα χρόνια!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα δούμε τότε Σταύρο! |
|
|