|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KTM 990 ADVENTURE
Τα 950 που είχες τι έσπαγε? Τι έπαθαν?
Νομίζω ότι εσύ ξέρεις περισσότερα. |
|
|||
|
|||
Το ένα το έσκιζα και έσπασε (με ευλαβική συντήρηση πάντως), το άλλο το πρόσεχα πιο πολύ και πάλι έβγαλε εκκεντροφόρους κτλ..........
Απο την άλλη έχω ακούσει καλά λόγια για τα 990 με μηδαμινές σχεδόν βλάβες! Ο κολλητός μου είναι εξουσιοδοτημένος μάστορας εδώ και τα ξέρω όλα (με καλύπτει και σε ότι εγγύηση τύχει)! Να μου πείς με δύο 950 δεν θα είχα κολλητό τον μάστορα?(σας πρόλαβα) Πάντως η πρώτη αγάπη είναι και η παντοτινή (σοκολάτα είναι?)......... |
|
|||
|
|||
Εγω θα το αλλαζα...
Αντε με το καλό! |
|
|||
|
|||
Και εγω μαλλον θα το αλλαζα........!
|
|
|||
|
|||
Καλά είσαι εκεί που είσαι ...
|
|
|||
|
|||
Αγγελε νομιζω οτι εχεις ενα απο τα καλυτερα μοτο που μπωρει να σε παει παντου και με μηδενικο καυσιμο που στην εποχη μας νομιζω παιζει τον μεγαλυτερο ρολο...Αν παρεις το KTM οχι μονο το μαστορα θα εχεις κολλητο ΑΛΛΑ και τον βενζινα
Ρωτα λιγο πρωτα ΠΟΣΟ καιει??Εχω φιλαρακι που το εχει και αν το παει γ@μι@ντας θελει ενα ρεζερβουαρ στα 250 χλμμην βιαστεις η μαλων μην το αλαξεις.... Γνωμη μου παντα εσυ θα παρεις την τελικη αποφαση..Παντος οτι και να αποφασησεις.. ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΥΧΙΑ |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους!
Την κατανάλωση την έχω λάβει σοβαρότατα υπόψην μου και είναι το μόνο που με τρενάρει (προς το παρόν).......... Βλέπουμε όμως γιατί η σκαγιά υπάρχει! Αν ήξερα τι ##### θέλω θα έλυνα και το Κυπριακό! |
|
|||
|
|||
Απ'όσο ξέρω (και βλέπω και στο άλμπουμ στο προφίλ σου) ήσουν και είσαι "χωμάτινος". Σίγουρα το 990 (χωρίς να το έχω οδηγήσει) έχει καλύτερα περιφερειακά για το χώμα και κυρίως αναρτήσεις στις οποίες το 800άρι υστερεί αρκετά (μα να μην έχει ρυθμιζόμενο μπροστινό ). Αν λοιπόν θέλεις να το "σκίζεις" περισσότερο από το BMW και δεν σε νοιάζουν κάποια προβλήματα που γνωρίζεις από πρώτο χέρι καθώς και η κατανάλωση (που στο δικό μας είναι ένας από τους λόγους που με οδήγησαν στην αγορά του) τότε χτύπα το αν είσαι σίγουρος πως είναι άψογο (το δικό σου όπως και να το κάνουμε το γνωρίζεις από την αρχή). Πάντως για καθημερινή χρήση, αν έπρεπε τώρα να διαλέξω ένα από τα δύο θα προτιμούσα το 800.
|
|
|||
|
|||
Thanks!
|
|
|||
|
|||
Κάνε ότι σου προστάζει η καρδιά σου!
Όσον αφορά την λογική, εσύ ξέρεις καλύτερα από εμάς, όντας κάτοχος δύο 950 στο παρελθόν! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ktm 950 adventure s | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 24-09-2011 02:06 |
LC 640 ADVENTURE | allen | Άλλες εταιρίες | 21 | 29-04-2010 00:55 |
Ζελατίνα από Adventure | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 17-03-2010 08:34 |
BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 08:54 |