|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Κανάλια", ένα μέρος όλο εκπλήξεις...
Μπράβο σας γιατί έχετε και γούστα και διάθεση, ωραία οικογένεια έχεις φίλε Αργύρη!
Πιστεύω να του μίλησες του Σιδέρη ότι έχει ακροατές και θαυμαστές στο φόρουμ μας ε? Άντε και στα επόμενα ευχομαι |
|
|||
|
|||
Τελικά υπάρχουν και Κανάλια που αξίζει να ασχοληθείς μαζι τους και να τους αφιερώσεις το χρόνο σου.Χαμομηλακι μου εγραψες πάλι,τι τα θες,άμα είσαι καλός άνθρωπος όλα καλα σου έρχονται.Φιλια στα κορίτσια.
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο μέρος Αργύρη πάντα τέτοια φιλαράκι . |
|
|||
|
|||
Μπραβο φιλε Αργυρη ωραια βολτα ωραιοι μεζεδες και πανω απ ολα αψογο το παρεακι σου !!!
|
|
|||
|
|||
Τελικά, είσαι ο παράγων της Θεσσαλίας !
Μπράβο Αργυράκο, όμορφη εκδρομή !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσπαθώ να φτάσω τους μέντορες μου, στην φωτογράφηση,
αλλά έχω δρόμο ακόμη..!!! Ταχύρυθμα μαθήματα φωτογράφησης, συνοδεία τσίπουρου δίνεις?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΜΕΣΑ ΤΡΙΠΛΟΣ.!!!!! Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλαράκι, του είπα δύο πραγματάκια.. 1ο Είμαστε η καλύτερη παρέα () 2ο ότι έχει μεγαλό fan-club, εδώ μέσα!!! Ο Σιδερής είναι ένας Μέγας Ταξιδευτής, χαμηλών τόνων, ωραίος χαρακτήρας με πραγματική αγάπη για τον μοτοσυκλετισμό!!! Ηταν πραγματική τιμή μου, που γνώρισα ένα τέτοιο άτομο (και ζευγάρι), που έχει ταξιδεύσει σε 75 χώρες!!! Βραδυνή βόλτα με τα παιδιά στην Καρδίτσα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πάντα έτσι φίλε! Να καλοπερνάτε! ....και "όποιος γυρίζει μυρίζει"! Άν δεν πήγαινες στα Κανάλια, δεν θα συναντούσες και τα παιδιά!
Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βενιζέλος: "6,5 εκατ. ευρώ το μήνα στοιχίζει στην Ελλάδα η Λιβύη" | SenseiG | Ελλάδα | 13 | 20-04-2011 00:01 |
Οι εκπτώσεις συνεχίζονται με "μπαράζ" προσφορών | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 03-09-2010 13:43 |
Microsoft: αντιμέτωπη με ηλεκτρονικό "ζιζάνιο" 17 ετών των Windows | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 06-02-2010 12:12 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
Το νέο "ηλεκτρικό" κανονάκι .... Tesla Roadster ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 7 | 30-06-2009 01:42 |