|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πόσο συχνά την σηκώνετε?
εγω παλι καθολου και λογω ιδιοσυγκρασιας αλλα και λογω του οτι δεν ξερω πως!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Αν σηκώνετε????
Δε βλέπω να απάντησε κάποιος φίλος από δω γνωστός σαν wet&.... που αυτή την απάντηση την δίνει στα ΚΤΜ που του κολλάνε στο δρόμο. |
|
|||
|
|||
χα χα χα ...όποτε μας κάτσει
|
|
|||
|
|||
παιδιά το τωρινό k1200gt δύσκολο έως ακατόρθωτο μάλλον(άλλωστε δεν το έχω προσπαθήσει)
Την προηγούμενη όμως..... με τρέλλα και με κορδέλλα......(κι εκανα πλάκα με κάτι τύπους με κουστούμι και 1200adv... endo..ορθια αναλόγως αν εφτανα δίπλα τους η τους προσπέρναγα... χιχιχιχι)... μιλάμε για το απόλυτο fun bike ktm950s Tώρα ομως μετά από κάποια σπασμένα μελη και καθώτι το γύρισα προς το τουριστικότερον επαψα να σηκώνω μηχανάκια σηκώνω μόνο ...το ηθικό μου απο ωραίες .....ταξιδίαρικες εικόνες |
|
|||
|
|||
Μετά από κάτι κομμένους άξονες που είδα στον Γέρακα...δεν νομίζω!
Προτιμώ να τα τρώω σουβλάκια! |
|
|||
|
|||
Δεν μου εχει πέσει ποτέ ακόμα για να χρειαστεί να την σηκώσω.....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ετσι ακριβως, για τετοια ειμαστε τωρα...ασε που εαν σου συμβει για να την φτιαξεις καλοκαιριατικα δεν παιζει με την δουλεια που εχει Γερακας...
|
|
|||
|
|||
δεν βαριεσαι!!!!...εγω αμα την σήκωνα δεν θα προλάβαινα να κοιτάω δεξια κ αριστερα.....ετσι απλα ειμαι απο πισω κ ακολουθω κοιτωντας τους περαστικους να μας δειχνουν με ανοιχτο το στομα!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο συχνά την πλένετε; | NLS | Φροντίδα | 58 | 12-01-2012 13:34 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κάνε το test - Πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σου ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 28 | 20-02-2009 23:18 |