|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκούπα, κούπα και πράσινη μαγκιά!
Απόσπασμα:
οσο αφορά το δεύτερο σκέλος ....ας μην βλέπουμε φαντάσματα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εχω πλεονεκτημα εδρας Κερδιζω.
Εχεις πλεονεκτημα εδρας παλι κερδιζω. Εχω παρει ευρωπαικο σε κερδιζω. Εχεις παρει ευρωπαικο παλι σε κερδιζω. Εχω μεγαλυτερο μπατζετ σε κερδιζω . Εχεις μεγαλυτερο μπατζετ παλι σε κερδιζω. Ειμαι στα καλυτερα μου σε κερδιζω . Ειμαι στα χειροτερα μου και υπο διαλυση το καλοκαιρι παλι σε κερδιζω. Ειναι η διαιτησια υπερ μου σε κερδιζω. Ειναι η διαιτησια υπερ σου παλι σε κερδιζω. Κανω καφριλικια σε κερδιζω Κανεις χειροτερα καφριλικια παλι σε κερδιζω. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
RESPECT!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Παιζουμε με ξενους διαιτητες εκτος ΕΣΑΚΙΣΤΑΝ κερδιζεις... 2 φορές. Εγω 5!!!
Και κανω και ριπιτ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ δυστυχώς για εσας, οταν το κανετε τα λεμε Οσο για το ντοπινγκ, του Στεφανου Χιου, ο Ολυμπιακός περασε 15 αιφνιδιαστικους ελεγχους σε 13 μηνες. Να μιλαει η ομαδα του Χαντζου, του Γιαννουλη, του Μπατίστ, του Νίκολας, του Φωτση για ντοπινγκ... Γελανε και τα τσιμέντα! Προπαγάνδα ΤΕΛΟΣ Στάλθηκε από το XOOM 2 ME μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παραμερίζοντας τις πλάκες και τον ενθουσιασμό θα πρέπει να επικρατήσει και λίγο η αξιοπρέπεια! (Τι λέξη και αυτή !!! ... άγνωστη σε πολλούς ανθρώπους)
Τα υβριστικά σχόλια δεν με αντιπροσωπεύουν! (τις τελευταίες μέρες γράφει ο καθένας ... . Έλεος) Επίσης θα πρέπει να υπάρχει και ο απαραίτητος σεβασμός στους αθλητές (και των δύο ομάδων) που με τις διακρίσεις των ομάδων έχουν φέρει το ελληνικό μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Η ιστορία έχει διδάξει ότι ο φανατισμός ποτέ δεν βοήθησε προς θετικά ! (Διεθνώς ρεζίλι .. ) |
|
|