|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνεργεια Κεντρο-Ν Προαστια
Είσαι σίγουρος οτι κάθεσαι σωστά στη σέλα και δεν γέρνεις μονόμπαντα;;;
|
|
|||
|
|||
σιγουρος ειμαι δυστυχως
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
φιλαράκο 1 φορά πήγα σε συνοικιακό να αλλάξω πίσω τακάκι γιατί θεώρησα οτι δεν είναι και τίποτα σοβαρό...
και μου έβαλε κινέζικο τακάκι... και μετά όταν πήγα στο brake shop ο τυπάς τράβαγε τα βυζιά του... ρε ποιος άσχετος σου έβαλε κινέζικο τακάκι και θα φας τον δίσκο κλπ κλπ (τρομερός τύπος) μόνο εξουσιοδοτημένα κι ας έχει λήξει η εγγύηση, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τον κάθε άσχετο... αν είχα V-Strom ε τότε ναι θα πήγαινα σε συνοικιακό... |
|
|||
|
|||
λαστιχα ειμαι κομπλε τωρα για ζυγοσταθμιση παιζει γιατι οταν αφηνω τα τιμονια μου κανει και ενα τρεμουλακι οποτε παιζει να ειναι αυτο....απλως θελω να βρω ενα μαστορα καλο κοντα στη περιοχη μου να το πηγαινω αν χρειαζομαι τετοιου ειδους πραγματα. καλοι οι αντιπρωσοποι αλλα πολυ απροσωποι
|
|
|||
|
|||
Ρε γαμώτο η Motogenesis στον Πειραιά έκλεισε και που να τρεχω στη Αθήνα τώρα, πφφφφφφφφφ, βαριεμαι. Υπάρχει κάποιος από αυτούς που την ημέρα του servιce σου δανείζει μηχανάκι να κάνεις τη δουλειά σου?
|
|
|||
|
|||
εαν το κανονίσεις καμμιά βδομάδα πρίν δίνει το εξουσιοδοτημένο στην Λεωφ. Αμφιθέας
|
|
|||
|
|||
Ωωωω thanks, κανένα άλλο? Εννοείται ότι θα το κανονίσω μια εβδομάδα πριν...
|
|
|||
|
|||
το έχω γράψει και σε άλλο ποστ αλλά ενημερώνω κι εδώ
... η αντιπροσωπεία στη αμφιθέας έκλεισε και μόνο το service θα λειτουργεί κάθε σάββατο... |
|
|||
|
|||
φιλαρακο...επειδη ψαχνεις ψυλλο στα αχειρα.....θα το πω και ας ειναι τραβηγμενο....δοκιμασε το κολπο χωρις τα χερια αλλα αφου πρωτα εχεις αφαιρεση την μπαγαζιερα.....τα συμπερασματα,δικα σου.....!
|
|
|