|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1150gs συμβουλές, απορίες, προβληματισμοί
Kαι οι λαβες που σου λεω.....
|
|
|||
|
|||
τεχνικά, τα "υψηλής" εφαρμόζουν την σωστή/προβλεπόμενη πίεση στις δαγκάνες, τα μαμά έχουν λαστιχένια αίσθηση ιδιαίτερα και λόγω της ηλικίας τους.......
στο R90S δεν πατάμε πίσω φρένο, δεν υπάρχει λόγος... |
|
|||
|
|||
Παύει. Δεν είναι η δισκόπλακα. Λίγα υγρά, μικρό σωληνάκι (σε μήκος), Βράζουν αμέσως. Και με καινούργια πάλι θα βράσουν σε πίεση. Είχα αλλάξει στο 1100 δισκόπλακα και μια από τα ίδια. ΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα. Λύνεις την δαγκάνα, την ανοίγεις (είναι εύκολο) και βάζεις μέσα στα πιράκια-πιστονάκια πως να το πω , γράσσο για θερμοκρασίες. Ανασηκώνεις κάποια λαστιχάκια κ τα βλέπεις. Έτσι έχεις επαναφορά (θα το καταλάβεις και μόνος σου, της δαγκάνας και δεν μένει πατημένη να ζεστένεται.
|
|
|||
|
|||
όντως με το R90S δεν χρειάζεται να πατάς τίποτα....πάντως πλάκα πλάκα το ταμπουράκι του πίσω δεν κουράζεται με τίποτα...
ευχαριστώ πολύ τον φίλο για την δισκόπλακα...το γράσσο υψηλής θερμοκρασίας είναι καλή ιστορία, αν και επαναφορά είχε το πεντάλ....αίσθηση δεν είχε και δεν έδινε εντολή στην δαγκάνα να πιέσει ή έδινε και δεν πίεζαν τα τακάκια την πλάκα...αυτό που σίγουρα θα κάνω είναι τα σωληνάκια υψηλής αν και κανένας δεν μου λέει ότι το φαινόμενο θα εξαληφθεί παρά μόνο ότι θα βελτιωθούν τα φρένα....που σαν αποτελεσματικότητα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές κι ελπίζω να με βοηθήσετε και στα υπόλοιπα gs ερωτήματα! |
|
|||
|
|||
Επαναφορά στην δαγκάνα. Την πατάς χωρίς τα τακάκια και επανερχετε, ενω αν έχει ψιλοκολήσει δεν..
|
|
|||
|
|||
ok...
ευχαριστώ για την διευκρίνηση...θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τις μέχρι τώρα απαντήσεις...και για τις φωτογραφίες...και για όλα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μα το 1150GS από μαμά δεν φοράει κάγκελα...εκτός και αν κάνω λάθος...το δικό μου που είναι τελείως μαμά έχει μόνο τα μαύρα προστατευτικά στους κυλίνδρους. Σε ευχαριστώ πολύ Αστέρη για την προσφορά, θα με ενδιαφέρει μόλις σιγουρευτώ για την σκοπιμότητά τους.
Για το μαύρο πλαστικό στο ρύγχος συμφωνώ για την ροή του αέρα στο ψυγείο, όμως αφού το adventure είναι ίδιο με το απλό στις διαστάσεις του ρύγχους και η θέση του ψυγείου βρίσκεται στο ίδιο σημείο, θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφού δεν επηρεάζει και την οδηγική συμπεριφορά, μάλλον θα το βάλω κι εγώ... |
|
|