|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε...
Παιδιά όλοι βάλαμε το χεράκι μας. Αλλά μην μπούμε και ΟΛΟΙ στον ίδιο ντορβά
Ο καημένος ο πολίτης ίσα που ακούμπησε το δάχτυλο στο μέλι (που του το έφερναν μπροστά στη μύτη του οι ρουφιάνες οι τράπεζες) και τα λαμόγια οι πολιτικοί φάγανε ΟΛΟ το βάζο. Μαζί με το τσίγκινο καπάκι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για σένα τι να γράψω;;;;;; Αλλά ....αν θέλεις να αναφέρεις οποιοδήποτε επάγγελμα κοντινου σου προσώπου,να σου πω εγώ λαμογιες που γίνονται και θα συμφωνήσουμε... Αλλά αν νομίζεις ότι κάνουμε κάτι καλο,με το να συγκρίνουμε τις λαμογιες ΜΑΣ....θα διαφωνησω |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κώστα όλα αυτά που αναφέρονται έγιναν και γίνονται. Ούτε όλοι οι αξιόλογοι βοσκοί είναι λαμόγια, ούτε όλοι οι αξιοπρεπείς ελαιοπαραγωγοί, ούτε όλες οι κομμώτριες, ούτε – ούτε – ούτε. Πες μου όμως, αν εγώ έρθω στο σκάφος σου και θέλω να είμαι στο ‘καντηλάκι’ με άνεμο 8, ή να σου βάλω μουράβια ανύπαρκτη, τί θα μου κάνεις? Θα μου περάσεις το άλμπουρο, μάλλον. Αν έρθεις εσύ στη βάρκα μου και φουντάρεις σε ρεμέτζα ή με κλέβεις στα ανταλλακτικά, τί θα σου κάνω? Απαγορεύεται να σου πω, ότι θα σε πάω γ####### στον ανήφορο, μέχρι την Σαμοθράκη. Ο καπετάνιος φταίει και όχι το πλήρωμα. Αν δεν αφήσει ο καπετάνιος να συμβούν αυτά, δεν θα συμβούν. Δεν θα συνέβαιναν. Αλλά τα άφησαν να συμβαίνουν και μάλιστα τα υπέθαλπαν, για να κονομάνε. Και τώρα θερίζουν τις θύελλες, που έσπειραν. Μονάχα που, σε αυτές τις θύελλες, ΕΓΩ, θα βάλω τους πολιτικούς στο ‘καντηλάκι’ σου. Του σκάφους ή το πραγματικό. Αν αυτά τα λαμόγια κατορθώνουν να χωρίζουν τον λαό, είναι εις βάρος μας. Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Η ισχύς εν τη ενώσει. Όποιος θέλει ακολουθεί. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πιο κοντινό από τον πατέρα μου δεν έχω...
Αυτό που μπορώ να σου πω συνοπτικά, είναι ότι από το 1985 που έχει το μαγαζί έκοβε αποδείξεις για τα πάντα με αποτέλεσμα να έχει συνέταιρο την εφορία... Για τα δε ρολόγια, εκτός από τις αποδείξεις, υποχρεωνόταν και σε έκδοση χειρόγραφου Δελτίου Τελωνειακής παρακολουθήσεως, τα οποία πήγαινα εγώ στην πλατεία κουμουνδούρου για να μου τα "τρυπήσουν"... Σε επίσκεψη δε αλήτη εφοριακού (από αυτούς που τα έπαιρναν από 10 μεριές)... επειδή ζητούσε λάδωμα για εκείνον και την παρέα του (3 ρολόγια ήθελαν)... και επειδή ο πατέρας μου του είπε "δε σας δίνω τίποτα... ψάξτε", έψαξαν... και επειδή δε βρήκαν κάτι... του έκοψαν πρόστιμο για μία καφετιέρα και ένα ραδιόφωνο που τα είχε αγοράσει με απόδειξη από τον Κωτσόβολο την οποία αντί να καταχωρήσει, την πέταξε... Που να φανταζόταν ο έρμος...? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μπορώ να μη δεν συμφωνήσω +1200 |
|
|||
|
|||
Το δε αποτέλεσμα μετά από 26 χρόνια αποδείξεων... είναι σήμερα να το κλείνει και να κρατάει μόνο το ένα εκ' των 2 καταστημάτων... όσο αντέξει και αυτό μ'αυτους τους αλήτες που έχουμε μπλέξει και το μόνο που κοιτάζουν είναι πως να καταστρέψουν εντελώς και την υπόλοιπη αγορα !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Tώρα μίλησες πολύ σωστά Χρήστο! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε..
Απόσπασμα:
μιλάμε για πολύ λαθρα χρυσάφι.....ο δικός μου Πατερας είχε από το 1965 επιμμεταλωσεις(επιχρυσα) Πιτσιρικάς γνώριζα όλους τους εισαγωγεις λαθραιου χρυσού,στα στενακια γύρω από την μητρόπολη,οι οποίοι είχαν για βιτρίνα ρολογαδικα και κοσμήματα Τροφοδοτουσαν με λαθραιο Χρυσο,όλα τα εργαστήρια και με ένα τιμολόγιο κινουσαν χιλιάδες εμπορεύματα... Έχω ακόμα γνωστούς πωλητές κοσμημάτων,που πουλάνε μαύρα κοσμήματα και ρολόγια εκατομμυρίων... Απο όπου και να το πιάσουμε βρωμάει..... Μπορεί ο δικός σου Πατερας να πήγαινε με το σταυρό,αλλά το 90 τις εκατό των συναδελφων του.....κλέβουν... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε..
Απόσπασμα:
...έννοια σου και γνωρίζω τι γίνεται...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 17:55 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 01:23 |
Ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ενώ περιμένουμε ασθενοφόρο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 16-04-2009 13:34 |