|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: CHARTIS φθηνή ασφάλεια κλοπής
εχω ακούσει ότι συνεργάζεται με την επίσημη suzuki...
άλλοι λένε ότι είναι αξιόπιστοι κι άλλοι είναι επιφυλακτικοί... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι ασφαλιστικές χρησιμοποιούν κάποιους πίνακες με τις αξίες των οχημάτων. Υπολόγισε ότι κάθε χρόνο ένα όχημα χάνει το 12% της αξίας του, άρα γνωρίζεις με αρκετή ακρίβεια πόσα θα πάρεις σε περίπτωση κλοπής από την ασφαλιστική. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: CHARTIS (πρωην AIG) φθηνή ασφάλεια κλοπής
Είμαι σε 3η εταιρία ( όχι Interamerican , Chartis) η οποία μου έδωσε καλύψεις για Πυρκαγιά & Κλοπή ως εξυπηρέτηση επειδή ασφαλίζω σε αυτήν αρκετά πράγματα. Επειδή είναι ιδιαίτερη περίπτωση θα προτιμούσα να μην κατονομάσω εφόσον δεν ισχυεί γενικά στο τιμολόγιο της. Η ουσία είναι πάντως ότι αν και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη μου φαίνεται ακριβή.
|
|
|||
|
|||
Οι μηχανές μας εχουν μια μικρή περιουσία.
Δεν ξερω αλλά προσωπικά την εχω ασφαλήσει στην chartis εναντι 220euro και για κλοπή για να μπορω να κοιμάμαι και να μην πετάγομαι στον υπνο μου με τον παραμικρό θόρυβο απο την αγωνία. Εάν χτυπα ξυλο την φάνε θα μπορω έστω να πάρω αν όχι όλο ενα σημαντικό κεφάλαιο για να την ξαναγοράσω. Σε διαφορετική περίπτωση απλά δεν θα έχω χρήματα να ξαναπάρω Gs 1200. Η συγκεκριμένη μηχανή ηταν όνειρο ζωής και δεν θέλω να ξυπνήσω απο αυτό το όνειρο. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: CHARTIS (πρωην AIG) φθηνή ασφάλεια κλοπής
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
και εγώ CHARTIS έχω στην μπουμπού και μέχρι στιγμής ειμαι ευχαριστημένος και με έχει αποζημειώσει σε μια περίπτωση χωρις πολλά πολλά, επιπλέον μπορεί και ασφαλίζει και τα κλειδιά για καταστροφή και απώλεια, τώρα όσον αφορά την κλοπή με τον ασφαλιστή που μίλησα (είναι κουμπάρος μου) μου είπε οτι στις μοτοσυκλέτες δεν είναι και τόσο ευκολη υπόθεση η ασφάλεια κλοπής είτε σου καλύπτει το 75 % ή 100 % πολλή μεγάλο κόστος με πολλά ψιλά γράμματα !!!!
η CHARTIS είναι του ομίλου Σφακιανάκη |
|
|||
|
|||
Ολες οι ασφαλιστικές θα προσπαθήσουν όταν γίνει η στραβή να καθυστερήσουν να ανταποκριθούν,να βάλουν εμπόδια κ.λ.π. αλλά έχεις να περιμένεις κάτι ,και ο νόμος είναι με το μέρος σου σε όποιο δικαστήριο πάει η υπόθεση σου (εάν φτάσει η εκρεμότητα έως εκεί).
Διαφορετικά (εάν δεν είναι ασφαλισμένη) απλά κλαίς την μηχανή και τα λεφτά σου. |
|
|||
|
|||
Εγώ σε "ανώνυμη" δεν πάω.Όλα τάχω στην Εθνική και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου/μοτό ;;;; | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 09-06-2012 01:55 |
Μοτοσυκλέτα και ασφάλεια κλοπής | GS_maniac | Απαραίτητα έγγραφα | 35 | 04-05-2010 23:38 |
Cool Βρείτε την πιο φθηνή βενζίνη στην περιοχή σας | xurxes | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 26-03-2010 13:12 |
Νέα τακτική κλοπής καρτών ανάληψης με τη «μέθοδο της απασχόλησης» | wolferin | Χρήσιμα | 6 | 12-06-2009 02:13 |
Αντικατάσταση Πινακίδων κυκλοφορίας..., λόγω κλοπής ή απώλειας ή φθοράς ή καταστροφής | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 06-04-2009 19:40 |