|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Bmw S 1000 XR .... Mega On-Off....???
Ωρε τι εχει να γινη μετα...αξιοπιστα |
|
|||
|
|||
τωρα που ξεμηναμε απο λιρες................δισκολοι κεροι για πρηγκηπες !!
|
|
|||
|
|||
... να σας πω παιδες!...κα εγω too much θα πω...οχι τιποτα αλλο γιατι προσωπικα και τα 98 αλογα που εχει το δικο μου το γκαργκαρι ...δυσκολα τα βγαζω ολα στο δρομο ....απο εκει και περα ομως ...κριση-ξεκρίση , η αγορα διχνει οτι ο κοσμακης θελει αλογα!...οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα ...βλεπουμε moultimixer και τρεχουνε τα σάλια μας! Σκεπτομενος λοιπον σαν κατασκευαστης...μπορει να ειπα ...ρε παιδες μια ζωη κατασκευαζα μηχανες που ειχαν οσο αλογα επρεπε , και μου τις βγαζατε αργες, βαριες και χλιαρες!
Αλογα θελετε ...παρτε αλογα!...θελετε και αλλα ...ποσα θελετε?....παρτε να χετε! |
|
|||
|
|||
Η αλήθεια ειναι οτι ο ...ιπποδρομος παντα συγκινουσε...
Πχ σκέφτομαι το δικό μου με 150-170 άλογα και τρελαινομαι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να ρωτήσω, στην Εθνική οδό (οτομπανκ) έχεις την αίσθηση να σου φαίνονται λίγα τα 98 άλογα ? Χρειάστηκες περισσότερα ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...οχι φιλε μου μια χαρα ειναι...δεν χρειαστηκε φυσικα ποτε να κανω μεγαλο ταξιδι .... ...και εντελως ειλικρινα καταθετω το οτι απ τις 55 χιλιαδες που εχει η μπεμπα πανω ...ουτε 800χιλιομετρα δεν εχει γραψει στην Autobahn ... την αποφευγουμε δια ροπαλου ..και οταν χρειαστηκε κουμπωσα μεσα τα 130 και περιμενα απλα να ρθει η εξοδο που βολευε στο προορισμο μου για να κατεβω. .... |
|
|||
|
|||
Σε λίγο μου φαίνεται θα βλέπουμε Μ-Division εκδόσεις.
Μ1200GS M1600GT M1300S και πάει λέγοντας. |
|
|||
|
|||
Καλή ιδεά. (το M μιλάω)
Ήδη η S1000RR (ή να λέμε HP4 τώρα), από τα 190-φέυγα που βγάζει η στοκ πάει γύρω στα 210+ με factory upgrades (από την ίδια την BMW) για αγωνιστικό. Νομίζω έχει 2-3 stages. Όσο για το project θα δούμε πόσο αληθεύει. Εγώ πάλι GS θα θέλω πάντως. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|