|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Africa Queen 750
Απόσπασμα:
. . ..."πήγαινα" συνεχώς με τη μικρή! Uploaded with ImageShack.us Last edited by Uriah Heep; 01-11-2012 at 20:06. |
|
|||
|
|||
Κατά την προσωπική μου άποψη η "ιστορία" δεν πωλείται.
|
|
|||
|
|||
Alea jacta est
H βασιλισσα πεθανε. Ζητω η βασιλισσα Καλοπουλητο το μεν καλοταξιδο το δε!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Aπλα ιεροσυλια για μενα...Μην την πουλησεις....
|
|
|||
|
|||
...ωραίο διδυμακι Bill!!!!
απόλυτα ταιριαστο σαν το καλύτερο φιλμ μικρού μήκους που παίζει κάθε χρόνο στο φεστιβάλ κινηματογράφου ΕΔΩ στη Σαλονικη... θα σπασεις την παράδοση της πόλης.... ....μην!!! |
|
|||
|
|||
Τέλος εποχής...
Αφού το αποφάσισες... Καλοπούλητη! |
|
|||
|
|||
Βασίλη καλοπούλητη
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια και τις ευχές!
Σχετικά όμως με το ...μύθο της "βασίλισσας" και την ιστορία... Ευτύχισα να έχω 32 τόμους ταξιδιωτικής ιστορίας. Μόνον οι 4 απ' αυτούς ήταν Africa Twin! Aλήθεια, τι θα 'πρεπε να κάνω με την δίτροχη μαστροπό μου, μια Ηonda XLR600, που μΕ παρέσυρε στα σοκάκια της μοτοσυκλετιστικής περιπέτειας? Φίλοι μου, θα μιλήσω ...όχι με μια πανικόβλητη αίσθηση ματαιότητος αλλά επιρρεασμένος από την κενότητα που χαρακτηρίζει την εξάρτηση των σύγχρονων μοτοταξιδευτών από την παραμύθα των αξεσουάρ, των αυτοκόλλητων, των μοντέλων καθώς και των σινιέ τοπωνυμίων που καθορίζει εκτός απ' το curriculum vitae τους και το ταξιδιωτικό image(?)(!)... Aγάπησα όλες μου τις μηχανές. Καμία όμως δεν θεοποίησα εν είδει ...μοτοσυκλετιστικής Ιέρειας της Περιπέτειας. Γιατί είναι γνωστόν, ότι το πανομοιότυπο περιορισμένων διαστάσεων σύμπλεγμα μπουλονιών και παξιμαδιών σε άλλα χέρια πιθανόν να αποτελούσε μια "house wife" της εικονικής περιπέτειας ή μπιμπελό περιβάλλοντος χώρου καφετέριας. Όσοι με γνωρίζουν πραγματικά, ξέρουν ότι αρνούμενος να διεκδικώ συγκριτικό πλεονέκτημα, μειώνω έστω και κατά το μικρό μέρος της παραίτησής μου, το γενικό ταξιδιωτικό σαλτάρισμα που συναντάται σε blogs και φόρα... Ο δρόμος της αυτοπαραίτησης από την υπερέξαρση της προβολής ανούσιων συμβόλων, πιστεύω ότι μας βοηθά σαν μοτοσυκλετιστές αλλά και σαν ανθρώπους. Α, για την "βασίλισσα"... . . ...ας αποφασίσει ο Αρχάγγελος Ισραφέλ του Ισλάμ, για το αν θα συνεχίσουμε μαζί ή όχι τις περιπλανήσεις μας... |
|
|||
|
|||
Κρίνωντας από το λίγο που σε ξέρω έχω την εντύπωση πως τα χρήματα θα πάνε σε "ιερό" σκοπό .
Καλά και αμέτρητα χιλιόμετρα να έχεις ταξιδευτή (μέσα μου θα ήθελα να μην βρεθεί κάποιος να αγοράσει την γριά σου, μην με παρεξηγήσεις...) |
|
|||
|
|||
Κράτα την αν μπορείς(οικονομικά εννοώ) Βασίλη μου!!!! Άστην στο κτήμα να την χαζεύεις...έχει αναμνήσεις πάνω που δεν φεύγουν με 3000χιλιάρικα!!!!!
Για την μονοκύλινδρη με βάζεις σε φαντασιώσεις........ Όπως και να έχει ........ |
|
|