|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ
Απόσπασμα:
Υπάρχει το zirtek για την αλλεργία
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ δεν .................μπερδεύομαι |
|
|||
|
|||
ασε αρη εχω δοκιμασει τα παντα!δεν υπαρχει σωτηρια...!
|
|
|||
|
|||
ναι...ναι...,εγω ομως δε το ρισκαρω!δεν εχω ορεξη να με κυνηγανε ολες οι γυναικες παντρεμενο ανθρωπο!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μόνο τα ...φασόλια πειράζουν... και αν φας πολλά |
|
|||
|
|||
απλα δεν ειμαι μαθημενος!μην κοιτας εσενα!
|
|
|||
|
|||
Ωραία εκδρομούλα ακουγεται.Για ποτε το βλέπουμε;;;;
|
|
|||
|
|||
Θέλετε να κανονίσουμε για μια από τις επόμενες 2 εβδομάδες?Τώρα όσοι έχουν αλλεργία στις εκκλησίες και τα μοναστήρια καλό θα ήταν να μην έφεραν το σήμα του σταυρού πουθενά.Όχι μόνο αλλεργία Κωστή στα λόγια.Γιατί νομίζω ό,τι κάπου βοηθάει τουλάχιστον Αυτό το Ιερό Σήμα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο κομμάτι της εκδρομής που είναι και το θέμα, όρισε εσύ μια ημερομηνία και θα δούμε ο καθένας με τις υποχρεώσεις του αν μπορεί να έρθει (μην ξεχνάς ότι πλησιάζει Πάσχα, μεγάλη βδομάδα, κλείνουν και τα σχολεία κ.λ.π.). Η διαδρομή που πρότεινες είναι πάντως καταπληκτική (τώρα αν σκέπτεσαι να επισκεφτούμε και κάποιο μοναστήρι, εγώ -αλλά και όποιος άλλος -θα προτιμούσα να σας περιμένω κάτω πίνωντας έναν καφέ μέχρι να κάνετε την βόλτα σας) σημ: δεν έχω κάτι με την θρησκεία αλλά με αυτούς που την εμπορεύονται Last edited by leonidas; 30-03-2009 at 01:28. |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|