|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στον «αέρα» η μείωση των διοδίων
Απόσπασμα:
Αθήνα - Θεσσαλονίκη και πίσω με την μηχανή, ούτε €1. Η κόρη μου τα είχε παίξει στην αρχή. ‘Μπαμπά’…? Σταματήσαμε στα Τέμπη και της εξήγησα το έργο… Μετά το διασκέδαζε και μου έλεγε από ποια λωρίδα θα ξεφύγουμε πιο καλά. Βάραγαν οι σειρήνες, τα περιπολικά στην άκρη… ούτε σήκωναν το βλέμμα να μας κοιτάξουν. Μια χαρά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Χρησταρα !!! :sm5: |
|
|||
|
|||
… ΚΑΙ στην Αττική Οδό ΚΑΙ σήμερα. Στην κεφαλή υπήρχε νομοταγής με μηχανάκι, που πλήρωνε ο καημένος. Του ζήτησα την... άδεια να περάσω και με κοίταξε καλά – καλά. Και θα μου πει κάποιος: €2 και τους έκανες τα μούτρα κρέας. Μα είναι και αυτό ένα είδος αντίστασης στις πολιτικές τους. Αν βρεθεί κάτι άλλο, θα το κάνω ΚΑΙ αυτό. Καλά τζάμπα μπανάκια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ειναι μονο 2 ευρω Χρηστο!!! Στο συνολο μας, μαζευονται πολλα και τρελα... αεριτζιδικα εκκατομυρια!!! Ετσι, να αρχιζει να τους τζουζει..... τους αλητες !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πλάκα στην πλάκα, είναι πλέον στα σοβαρά το όλο project των αυτοκινητοδρόμων στον αέρα. Αποτραβήχτηκαν οι τράπεζες, λόγω του ρήματος πεινάω, και… Στα αστεία, θα έχει αποτέλεσμα μια τόσο απλή έκφραση διαμαρτυρίας. Και να σκεφτούμε ότι κάποιοι μας κορόιδευαν. Μια χαρά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ότι λένε σε όλους.....καλημέρα σας,καλο δρόμο να εχετε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βέβαια θα δούμε τί θα πουν σε εμάς που περνάμε μετά από λίγο καιρό. Όμως ως τότε… εγώ θα ευχαριστιέμαι την ενδοσυνεννόηση Midland BT2, που πήρα από τον Βαγγέλη evanslam και που τον ευχαριστώ από αυτό το thread, λόγω κλειδώματος του της πώλησης της ενδοσυνεννόησης. Last edited by ckk; 22-07-2011 at 21:43. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα μείωση στις αποδοχές των βουλευτών | ortho | Ελλάδα | 8 | 13-07-2011 16:57 |
Έως και 50% η μείωση των διοδίων, αλλά από το τέλος του καλοκαιρι | gsmaniac | Ελλάδα | 10 | 14-06-2011 19:26 |
Οι νέες τιμές των διοδίων | Acen | Χρήσιμα | 10 | 17-07-2010 21:03 |
Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων | Kwstas_kef | Ελλάδα | 12 | 06-01-2010 15:39 |
Στον «αέρα» χιλιάδες λογαριασμοί της Hotmail | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 06-10-2009 13:14 |