|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 4- Africa Twin Club Β.Ελλαδος
Πασχάλη αν και ΠΟΛΥ θα το ήθελα να ακολουθήσω όλο το πρόγραμμα του οδοιπορικού πολύ φοβάμαι πως λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ένα καφεδάκι σε Βραγγιανά ή Επινιανά (δυστυχώς την ημέρα που θα είστε στην Βλάχα θα πρέπει να πάρω τις μικρές μου από την κατασκήνωση )
Έχω ακούσει για τα οδοιπορικά σας και είμαι σίγουρος πως είναι αξέχαστη εμπειρία. |
|
|||
|
|||
Με το καλό Πασχάλη καλά να περάσετε . |
|
|||
|
|||
Πάσχαλη εγώ θα προσπαθήσω να είμαι στην Βλάχα το Σάββατο..!!
Εκτός και με βυσματώση η οικογένεια για θάλασσα... Εάν δεν σας ειδώ καλά να περάσετε φιλαράκια... (Η αλήθεια είναι ότι εψές το συζητήσαμε με τον JTR και τον Vageli Gar, να ανεβούμε, αλλά,,, αλλά...οικογενειακές υποχρεώσεις..) |
|
|||
|
|||
Πάλι θα κακοπεράσετε Πασχάλη, έ???
Καλά να περάσετε φίλε! Άν ταιριάξει, όταν έρθετε Ναυπακτία, μπορεί να βρεθούμε! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτά είναι "κατσίκια" Θανάση. Ορειβάτης πρέπει να 'σαι για να τους προσεγγίσεις. Μόνο όταν κατέβουν σε κανά καφενέ, για ανεφοδιασμό. Καλά να περάσετε Πασχάλη. Η επιλογή της Βλάχας, για σκηνάκι, συνάντηση με φίλους και με όλα όσα συνεπάγονται, (παϊδάκια-σουβλάκια κπ), είναι καταπληκτική ιδέα. |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε, μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ!
|
|
|||
|
|||
AN ΚΑΙ ΑΝ.,.,
.,.,,κρίμα ίσως στην επόμενη τα καταφέρω και σας ακολουθήσω.,., πόσοι θα είστε Πασχάλη.,.,? δεν μπορώ να κλέψω χρόνο.,., μόνο σαββατοκύριακο με παίρνει αλλά γυρνάτε.,., ωραίες και καλές περιπέτειες να έχετε παιδιά.,.,, |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το λεω για ολους οτι χωραμε ολοι στο πλατωμα της Βλαχας που βρισκεται λιγα χλμ εξω απο το ομωνυμο νωριο στο χωματοδρομο προς Νεραιδοχωρι! Ολα αυτα λιγα χλμ μακρια απο την Ελατη Τρικαλων ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΥ ΒΑΤΟ ΧΩΜΑ! Απόσπασμα:
Μετα ανηφοριζουμε! |
|
|||
|
|||
ωραια βολτα να περασετε καλα.την τεταρτη θα ειμαι Ναυπακτο ελπιζω καπου να σας βρω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στη Βλάχα! Δε χάνεται ..! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 2-Africa Twin Club Β.Ελλαδος | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 91 | 28-09-2012 23:03 |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 25-05-2012 00:23 |
africa twin 750 πλαινα πλαστικα | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 06-04-2011 22:55 |
Africa Twin | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 52 | 05-02-2011 09:04 |
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 23:42 |