|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!!
Απλά οι αντμιν κάνανε μια αλλαγή για να λειτουργήσει σωστά το "νεες" δημοσιεύσεις όπως είπε ο CP. Αν θέλει κάποιος να ξαναδεί τις νέες δημοσιεύσεις πρέπει να κάνει back στον browser. Αν τον κλείσει και τον ξανανοίξει θα χαθούν.
Last edited by gepol; 01-12-2010 at 19:05. |
|
|||
|
|||
Ναι ρε παιδιά αλλά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη θυμόμαστε σε τί threads έχουμε postάρει, ή μια απάντηση που περιμένουμε.
Ίσως βέβαια να περιορίζει τον αριθμό των πλάκα - spam απαντήσεων, με αποτέλεσμα να (χάνει τον μπούσουλα ο manos), να μην φαίνεται όλο το traffic του forum και να χάνει την μαγεία του. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαινω τπτ. Δηλαδη,θα εχω εγω κονταρομαχια με καποιον και θα ψαχνω μια ωρα να δω τι μου απαντησε? Απαραδεκτο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν έρθει απάντηση θα την δείς...με κλικ στο νεες δημοσιεέυσεις Αν θες να δείς που έχεις ποστάρει πας εδώ... |
|
|||
|
|||
Και εγώ διαπίστωσα το θέμα, αλλά ο ΜΕΓΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ CP με διαφώτισε...
Οταν ποστάρουμε σε ένα thread, το thread αυτό δεν εμφανίζεται στις "νέες δημοσιευσεις μέχρι να ποστάρει κάποιο μέλος ξανά στο ίδιο thread...ΑΠΛΟ!!! Μπορείς να το δείς μέχρι εκείνη την στιγμή μόνο τις επιμέρους ενότητες. ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ???? |
|
|||
|
|||
Θα την δείς μόνο με ένα κλικ "νεες δημοσιεύσεις" Αν δεν υπάρχει το νήμα, σημαίνει ότι δεν απάντησε κανείς, δεν είναι πιό σωστό έτσι?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μόλις σου απαντήσει.... εκείνος ή οποιοσδήποτε άλλος.... θα στο πετάξει πάνω-πανω στις νέες δημοσιεύσεις σου!! |
|
|||
|
|||
σωστά όλα αυτά, δεν είναι λειτουργικό το θέμα. αλλά...
Είμαι τώρα εδώ και 20 λεπτά και πίνω καφέ στα Χανιά, με κάποιον που κάνει πώληση στο Ε_ΒΑΥ, με έναν γύφτο να τους εκδικείται και το ζευγάρι που κάνει σεχ με ένα άσπρο άλογο σε στάση ξυλουργού |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι και μια αφορμη να μπεις και σε αλλα νηματα και αν το εχεις κανει να κανεις μια παυση να μην σου χαλασουν και τα ματακια σου Σωστοοοοοοοοος!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Άσχετο αλλά θα το πω μιας και κολλάει και μπορεί να είναι χρήσιμο:
Εγώ αυτό που κάνω και με βολεύει πάρα πολύ είναι να πατάω τις "Νέες δημοσιεύσεις" και μετά να ανοίγω τα θέματα πατώντας το ΜΕΣΑΙΟ κουμπί του ποντικιού (ή ροδέλα) πάνω τους. Με αυτό τον τρόπο τα links ανοίγουν σε νέες καρτέλες (tabs). Ανοίγω πχ 10 θέματα και ένα ένα που διαβάζω τα κλείνω. Έτσι δεν πάω μπρος - πίσω. Αυτή η μέθοδος βέβαια προυποθέτει την ύπαρξη του ποντικιού (...) και την ύπαρξη πάνω του του μεσαίου κουμπιού (ως γνωστόν τα ποντίκια των mac έχουν μόνο 1 κουμπί...) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις για τρια θέματα που με απασχολούν | BMAR | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 17-11-2010 16:07 |
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..! | stukas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 06-05-2010 20:03 |
ΝΕΟ BLOG.....με θέματα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ..... | nkriaras | Διάφορα | 6 | 30-03-2010 15:09 |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 01:00 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |