|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιά η γνώμη σας για τους Ρεθυμνιώτες | |||
Άριστη | 6 | 85.71% | |
Καλή | 1 | 14.29% | |
Μέτρια | 0 | 0% | |
Κακή | 0 | 0% | |
Πολύ κακή | 0 | 0% | |
Ψήφισαν: 7. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για τους Ρεθυμνιώτες
Απόσπασμα:
.....τα εσώψυχα κάθε συμφορουμίτη μας, είναι ενδιαφέροντα κ μερικές φορές χρήσιμα .... Σ' αυτό που είχα κάποια "ένσταση" είναι, για το πώς μπορεί κάποιος να γνωρίζει γεγονότα κ καταστάσεις, σε μια πόλη που τυχόν έχει επισκεφτεί - σαν τουρίστας - μερικές φορές .... (εκτός αν είναι ο τόπος καταγωγής του) Θα ήταν, σαν να ρώταγαν εσένα, ποιά η γνώμη σου για τα Ιωάννινα ή την Δράμα ή, ή, ή ....... Ότι γνωρίζουμε, είναι μέσω των "δελτίων ειδήσεων", πράγμα που σημαίνει ...... (κ για να μην παρεξηγηθώ,εσύ δεν συμπεριλαμβάνεσαι στον "περίεργο κλάδο της ενημέρωσης", μιάς κ είσαι πολύ πρόσφατος στο χώρο) .
|
|||
|
|||
Νίκο, η ένστασή σου ήταν εύλογη.
Για αυτό ανακάλεσα και ζήτησα την απαλοιφή της δημοσκόπησης. Βέβαια κάτι που δεν έγραψα μέσα στο ποστ στο οποίο ανέλυσα μόνο τα γκρίζα και αρνητικά, είναι ότι υπάρχουν και πάρα πολλά θετικά. Πανέμορφος τόπος, καλό φαϊ, ζεστοί άνθρωποι (στα χωριά), γραφική πόλη (Ρέθυμνο), ωραιότατες διαδρομές για μοτοσυκλέτα (για να μην ξεχνιόμαστε) και πολλά άλλα τα οποία τα απολαμβάνω με την οικογένεια καθημερινά. Η πικρία για τα λίγα είναι αυτή που δυστυχώς με παίρνει από κάτω καμιά φορά. Υ.Γ. άντε για κανα μπάνιο κυριακάτικα.... |
|
|||
|
|||
Να συμφωνήσω και να συγχαρώ τον Βασίλη και το Νίκο για
την "διαχείρηση" του θέματος. |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ φίλε συμμερίζομαι την πίκρα σου ΑΠΟΛΎΤΩΣ
Δεν θέλω να γράψω τα εσώψυχα μου και εγώ ............. Αλλα και εγώ έχω μετανοιώσει την κίνηση να φύγω από την Χίο .............. Μήπως και την πρώτη (και δεύτερη ) φορά που συναντηθήκαμε δεν στο είχα ξαναπεί ??? Πριν κατέβεις στο Ρέθυμνο ??? Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορούσε αλλά δεν είμαστε οι μόνοι Στον εργασιακό μου χώρο είναι πολλοί ............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ελα πειραια να βρεις την υγεια σου!
|
|
|||
|
|||
Ntino πέρασα και από κει... άστα μαυρίλα. Δήμος Πειραιά, τραμπούκοι, μπράβοι, μανιάτες, λαμογιές στο λιμάνι με τα μεγάλα λαμόγια τους εφόπλες ...κλπ κλπ
Βέβαια και αυτός ο τόπος έχει αναμφισβήτητα τις δικές τους ομορφιές. Και λόγω του πάθους μου .... Θρύλε ΟΛΕΕΕΕ!! Piraeus I love Y |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν δεν ειχα δικη μου δουλεια θα εφευγα σε αλλη χωρα! |
|
|||
|
|||
Το βλέπω να πέρνουμε τα...
.... ... |
|
|||
|
|||
Η απορία μου Βασίλη είναι η εξής:
αυτά που τόσο γλαφυρά και όμορφα μοιράστηκες μαζί μας, τά έχεις μοιραστεί με άλλους συντοπίτες σου; Σε συμμερίζονται; Και εάν ναί, τότε είναι πραγματική δυστυχία να ζεις σε ένα πανέμορφο (τουριστικά) τόπο και η καθημερινότητά σου να σε γεμίζει άγχος και ανασφάλειες... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συλλαλητήρια για τους μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 08-07-2009 13:55 |
Σελίδα για τους εκδρομείς... | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 21 | 31-03-2009 18:22 |
Νεα μετρα για τους κρατούμενους | wet & dirty | Ανέκδοτα | 13 | 28-02-2009 20:00 |
Ποιά είναι η γνώμη σας για τη πώληση του Λιμανιού στους Κινέζους. | VILLY | Ελλάδα | 7 | 09-01-2009 17:49 |
Βραβεύθηκαν για το ήθος τους. | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 24-12-2008 02:55 |