|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΦΡΟNΤΙΔΑ ΤΡΟΧΩΝ
πάντως τα νανάκια κάνουν τον ποπό του μικρού Λεωνίδα λαμπίκο με ένα πέρασμα άντε δυο
θα δοκιμάσω όσο για WD-40 ΠΑΝΤΑ υπάρχει - είναι μαγικό, όποιος δεν το ξέρει ζει στο μεσαίωνα και δεν είναι αντισκωριακό - βασικά φτιάχτηκε για να απωθεί υγρασία και κάνει καλή δουλειά σε αυτό: και όχι μόνο: και χιλιάδες χρήσεις... http://www.wd40.com (είναι κάτω τώρα δεν ξέρω γιατί) |
|
|||
|
|||
Δεν είναι λαδάκι. Είναι πετρέλαιο .... με λίγο λαδάκι.
Μεγάλη προσοχή στη χρήση. Τα κακά αποτελέσματα φαίνονται αργότερα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καταλαβα....θα παω jumbo ετσι και αλλιως θελω να παρω και την βουρτσα που καθαριζουν τα μπιπμπερο!!!(κανει για τις ψυκτρες των κυλινδρων!!) ε,θα παρω και κανενα μωριομαντιλο!!!!χεχεχε!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το κακό είναι ότι μου το είπε η πεθερά μου ...και τώρα πρέπει να την ευγνωμονώ να λέω καλά πράματα για αυτή... και γενικά να της χρωστάω ....αυτό δεν το περίμενα ....αλλά τι να κάνω δεν είναι όλα δίκαια στη ζωή.......θυσιάζομαι για το GS!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχετε ψιλοξεφυγει, ετσι ;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μάλλον δεν δοκίμασες ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. Στάζεις λίγο επάνω και αφήνεις να ποτίσει. Το ρετσίνι "σπάει" και υγροποιείται και το καθαρίζεις με οτιδήποτε μετά. Τώρα μπορείς να την πεις στην πεθερά σου και να ξεπληρώσεις το χρέος που είναι και επίκαιρο!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σωστο και αυτο !!!
|
|
|||
|
|||
μωρομαντηλα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν βασιστώ στην επικαιρότητα ............άστα .......δεν ξεπληρώνω με τίποτα !!!!! Last edited by sliv; 01-07-2011 at 18:33. |
|
|