|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!!
Ξεκαρδιστηκα.....το χιούμορ σας είναι τόσο καλο,όσο και οι μηχανές σας |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
προσωπική μου και μόνον η άποψη αυτή..... με το καλό η ΕΤΕ και στα 15........ (και εγω θα περιμενω, έχω εξισου καλό ΜΟ) |
|
|||
|
|||
και γιατι δεν την πεταει να παρει καινουργια?
εγω δε θα δινα 25 ολοκληρα ευρω για να την φτιαξω... |
|
|||
|
|||
μη σου πω και χειροτερο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το θέμα ήταν ποσταρισμένο ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ στα "ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ". Μέχρι ΚΑΙ την ώρα που εγώ απάντησα. Πράγμα που σημαίνει οτι ο "ανοίξαντας" όπως λες αυτό το θρεντ, δεν έκανε πλάκα ούτε χιούμορ, αλλά σοβαρολογούσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν εσύ βλέπεις "άλλα" και "άλλα" ................λυπάμαι. Όπως σου είπα οτι λυπάμαι και παραπάνω. Και για να στο κάνω πιο λιανά, μου άρεσε ο τρόπος (κατά 80%) που κοπάναγες τους μπεμβεδάκιδες (και να μην σου πω οτι το απολάμβανα κιόλας). Αλλά δεν ήθελα να σε δω να ................πως να το πω ?????? Θα το πω με την λέξη που μου ήρθε στο μυαλό: ΝΑ ΛΑΪΚΙΖΕΙΣ ρε αδερφέ υγ. Συμφωνώ απόλυτα με την μεταφορά στο χιούμορ.Πέρα από τα καλαμπούρια για τα χρέπια τα BMW, δεν πρέπει να ειρωνευόμαστε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα σκάφη έχουν έκτακτη εισφορά πλέον... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στον φιλο απο τα πολυ παλια, πολυ πριν GSforum, Γρηγορη απηντησα!!! Απηντησα στον τροπο γραψιματος του που εγω εξελαβα, με τον ιδιο τροπο.....χιουμοριστικα! Οπως θα εκανα και σε μια συναντηση με 2 χοντακηδες που περιστοιχιζονται απο 50 GSαδες! Οπως ηδη κανω στις συναντησεις μας μην αναλογιζομενος κανενα παρελθον!!! Και σε διαβεβαιω γελαμε πολυ...ΟΛΟΙ μας!!! Ειναι αντιληπτο αυτο? Ελπιζω πως ναι! Οχι μονον η ΕΤΕ αλλα και Αλφα, τωρα εκανα τον υπολογισμο και στα κομματια που εχω μου αναλογουν πανω απο 2500 επιπλεον μετοχες της νεας τραπεζας! Αν ανοιξει και με καλη τιμη......με βλεπω να κανω το ονειρο πραγματικοτητα στην Μανη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ημουν ξεκαθαρος νομιζω... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σημαντικές αλλαγές στην πολιτική χρεώσεων ανακοίνωσε το eBay | humer | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 10 | 06-05-2011 16:05 |
Πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου ζήτησε ο πρωθυπουργός | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 18-01-2011 22:19 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 12:33 |
Μάθετε τα δικαιώματα που έχετε σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και προστατεύστε | MARK | Χρήσιμα | 7 | 23-06-2010 19:57 |
Σταρόβας - Λέει τραγούδι του Κ. Μακεδόνα σε ρώσικα, γαλλικά, τούρκικα και αφρικανικα! | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 13:39 |