|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από Κροατία προς Βοσνία, τι παίζει?
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αλέξη, αν και σου έχουν απαντήσει με καλές γνώμες, διάβασε και εδώ με έμφαση στις σελίδες από 11 και έως 13 όπου περιγράφετε η διάσχιση της Βοσνίας, κάτι τις μπορεί να σου χρειαστεί... από Ντουμπρόβνικ λοξά προς Mπάνια Λούκα και πέρασμα σε Κροατία με κατεύθυνση Βουδαπέστη. Μπορεί να μην είναι ακριβώς ο προορισμός σου αλλά θα πάρεις μια γερή γευση απο Βοσνία... Επίσης αν έβγαλες την Ιταλία από το πλάνο θα σου πρότεινα να διασχίσεις τα Βαλκάνια...από επαρχιακούς.. Για λεπτομέρειες και ερωτήσεις feel free to call Last edited by siraxanz; 11-08-2012 at 00:02. |
|
|||
|
|||
Φιλαρακι εγω θα σου ευχηθω καλο δρομο και καλα να περασετε και οσο για το πλανο οπως λες βλεποντας και κανοντας μιας και θα περασεις απο πολλα ωραια μερη.
|
|
|||
|
|||
αφιερωσε μια μερα ολοκληρη Plitvice , αν σου αρεσει η φυση μιλαμε για τον παραδεισο...
|
|
|||
|
|||
Θα σου περιγράψω τη δική μου διαδρομή να πάρεις μία ιδέα..
Μπήκα στη FYROM απο Νικη, και έκανα το Οχρίδα - Τετοβο - Νις, την πρώτη μέρα.. Εκπληκτικό κομμάτι.. Τη 2η μέρα 50 χλμ μετα τη Νις έστριψα για Κρουσεβατς Κραλιεβο. Απογοήτευση μέχρι το Κραλιεβο, αλλά 150 χλμ, είναι πέρασαν.. Μετα όλο το κομμάτι είναι μαγεία.. Κραλιεβο, Ράσκα, Νοβι Παζαρ, Μπεράνε (Μαυροβούνιο), Podgorica, Νικσιτς μεχρι τα σύνορα με Βοσνία.. Απο Νίκσιτς ακολουθείς τις πινακίδες για Σεράγεβο, ώστε να περάσεις μέσα από το πάρκο Ντουμιταρ.. Εκπληκτική διαδρομή.. Έπαθα πλάκα.. Η Βοσνία είναι πανέμορφη απο το Νότο μέχρι την Μπάνια Λουκα.. Είτε φτάσεις εκει απο Σεράγεβο είτε απο Μοσταρ (οι δρόμοι ενώνονται μετά απο κάποιο σημείο είναι φοβερή διαδρομή.. Μετα την Μπάνια Λούκα, πάπαλα.. Πεδιάδα, πεδιάδα, πεδιάδα.. Βοσνία, Κροατία τα ίδια #####.. Τουλάχιστον απο κεί που πήγα εγω.. Πρέπει να μπείς Σλοβενία για να ανοίξει το μάτι σου.. Και κεί ανοίγει πραγματικά.. Είτε μπεις από δυτικα είτε απο ανατολικά.. Αν αντέξεις την κίνηση κατέβα όλη την Αδριατικη παραλιακά.. Δεν νομίζω να αντέξεις όμως.. Καλό ταξίδι.. Βρες τις πόλεις στο via michellin.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλό ταξίδι και σε σένα! Ελπίζω να βρεθούμε... |
|
|||
|
|||
Τα έχω διαβάσει ήδη.... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα λέμε Παμπόροβο εμείς.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εννοείται πως δε το χάνω αυτό το τοπίο! man! |
|
|||
|
|||
Θοδωρή έγινες κατατοπιστικότατος!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Χρήσιμες θα είναι, σίγουρα! Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου.. |
|
|||
|
|||
|
|
|