|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωμάτινη Βόλτα στον Όλυμπο
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλό!!
Πάντα τέτοια!!! |
|
|||
|
|||
με το καλό και η επόμενη................
|
|
|||
|
|||
Ωραία η παρέα , ιδιαίτερα η διαδρομή για το καταφύγιο Χρηστάκι στον Όλυμπο είναι απο τις πιο δυνατές,αν και πολύ κροκάλα!
από της πιο αγαπημένες διαδρομές που έχω κάνει.Έχεται δυνατά γούστα |
|
|||
|
|||
Μπραβο Αντρεα με την παρεα σου!Ο Ολυμπος απλα επιβλητικος κι αν μπορεις να τον "περπατησεις"με μοτοσυκλετα ειναι σουπερ!
|
|
|||
|
|||
ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!
ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΡΙΟΝΙΑ(ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ)ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔEΣ; JTR ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ; |
|
|||
|
|||
Μου πατησατε τον καλο με την καλυβα Αλεξακη.
Προκειται για ενα τα πιο καλα κρυμμενα μυστικα των Ελληνικων Ορεινων Διαδρομων. Ο 'δρομος' ανοιχτηκε κατα τη μαυρη επταετια προφανως απο τη ΜΟΜΑ αλλα περιεργως δεν εγινε ποτε γνωστος στο ευρυ κοινο. Και ειναι φυσικο με τοση κροκαλα και χιονουρες που πολλες φορες τον κρατουν κλειστο μεχρι τις αρχες Ιουνιου. Ακομα και οι ντοπιοι στην Καλλιθεα ηταν απροθυμοι να μας δειξουν απο που ξεκιναει το 2005 που ανεβηκαμε πρωτη φορα με τον 'αδελφο' και συμφορουμιτη evo. Με δυο GS φυσικα.. Μιση ωρα με τα ποδια και φτανεις στην κορυφη Σχολειό ενω και ο Μυτικας δεν πρεπει να θελει πανω απο μια ωρα ακομα. Μαγεια, ειδικα αν ξεκινησεις πολυ νωρις και φτασεις εκει πριν το μεσημερι που πιανουν οι μεσημεριανες ομιχλες.. Φετος κατι μου λεει οτι με την αφιξη της χοντρης του evo θα ξαναπαμε!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η σωστη ονομασια ειναι καλυβα Χρηστακη! Αν και μολις φτασεις μπορει απο το πολυ κοπανημα να ης δωσεις κανενα αλλο ονομα!!! |
|
|