|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!"
Πικρές αλήθειες......
Αν με ρωτήσετε τώρα, αν θα ήθελα να ξαναέρθουν εκείνα τα χρόνια θα απαντούσα ναι. Θα ήθελα τα παιδιά μου να μπορούσαν να μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλων,και γιαυτό αλώστε μετά από 30 χρόνια που έμενα στα Χανιά, πήρα την απόφαση να μετακομίσω σε ένα χωριό 35 km.μακριά από την πόλη. Μπορώ να πω ότι δεν το έχω μετανοιώσει και εδώ και 14 χρόνια η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Και εμένα και τις οικογένειας μου. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Αμάν ρε Χρήστο ...... με τέτοιο προβληματισμό κ δίλλημα που μας βάζεις ..... ακόμη κ ο πιο ρομαντικός θαααααα .... παραπάταγε .... (με ESA η Adve ...εεε ;;; .
|
|||
|
|||
'Ετσι για να ζεσταίνεται το κλίμα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έτσι είναι Νικόλα.Ωραία χρόνια τα παλιά που όμως αν τα αναφέρουμε σε κουβέντα και πούμε π.χ τι ωραία που ήταν τότε (είμαι 43)θα μας πούνε και φασίστες οι σημερινοί νεολαίοι!!!
Που'ναι τα χρόνια ωραία χρόνια που είχες λουλούδια μεσ'τη καρδιά....!!! Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατί έχουμε "κατσικόδρομους" ....... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 24 | 17-11-2011 02:15 |
"Βουτιά" στους ωκεανούς υπόσχεται το νέο Google Earth! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 12-02-2009 17:51 |
Χωράφι με "χόρτο" εντοπίστηκε από το Google Earth | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 14 | 12-02-2009 12:19 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |
Υπαίθρια "ντισκοτέκ" το Στόουνχετζ | skippybi | Κόσμος | 3 | 07-01-2009 23:03 |