|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλλιδρομον 20-12-2009
Απόσπασμα:
Το 1200Adv δεν ειναι αστεια πραγματα. Πρεπει ν αποκτησεις εμπειρια σε κανονικες συνθηκες πρωτα και μετα να περασεις σε λασπωμενα εδαφη. |
|
|||
|
|||
ΟΚ ΕΜΙΧ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
|
|||
|
|||
καλα να περάσετε Λιακο!!!δυστηχος εγω εχω ειδη κανονιση κατι για 20/12 κριμα αλλη φορα ομως δεν θα μου γλυτωσεις
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φιλε θα κανονισουμε καμια βολτα εδω κοντα ημερισια!!θα ανεβασουμε ποστ για συμμετοχες θα μπορεις να ερθεις με χωματινα!!ειναι κριμα να θες να πας χωμα και να μην μπορεις!!!το φορουμ γιαυτο ειναι να βρεις ατομα με την ιδια τρελα..το μονο που χριάζετε να φερεις μαζι σου ειναι καλη διαθεση!!! |
|
|||
|
|||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ WET NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΜΕΝΩ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υγρέ & Βρώμικε TAKI, έγραψες |
|
|||
|
|||
Παιδες, επειδη εχω παει σε αυτο το βουνο αντιστοιχη εποχη, οχι μονο ειναι απαραιτητα τα χωματινα μα το πιο πιθανο ειναι να μην βγει ολοκληρη η χωματινη διαδρομη λογο τρελης λασπης και "πυλου" μαζι.
Βεβαια δεν ξερω τι διαδρομη εχετε βγαλει αλλα μαλλον ετσι το κοβω!!! Αν εισαστε πολλοι, τοτε θα περασετε απο παντου, μα με πολυ σπρωξιμο στην λασπη και φυσικα... χαβαλε ! |
|
|||
|
|||
Λοιπον η διαδρομες που βγαλαμε ειναι αυτες που φαινονται στις φωτογραφιες.
Εχω μια μικρη εντυπωση οτι θα φαμε τρελη λασπη και θα ειναι δυσκολα τα πραγματα. Ο,τι μπορεσουμε ομως θα κανουμε. Το πολυ-πολυ να κανουμε λιγο χωμα. ΥΓ.Δεν αρνουμαι σε κανεναν να ερθει βολτα, αλλα οταν δεν υπαρχει καθολου εμπειρια στο χωμα και οι συνθηκες ειναι παρα πολυ δυσκολες ειναι φανερο οτι χρειαζεται να υπαρχει αυτη. Η οποια αποκτιεται με μικρες κοντινες αποδρασεις (π.χ προποδες παρνηθας, αλυκες αναβυσσου κλπ) και μετα προχωραμε στα πιο δυσκολα. |
|
|||
|
|||
Και δυο ακομα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Balkans Adventure 2009 / 15-26 July 2009 | SpanosNikos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 17-06-2010 14:34 |