|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Κεφαλονια-κομοτηνη
Απόσπασμα:
Καλά ρε θηρίο ..... Έφτασες κιόλας Κομοτηνή ;;;;;;;
|
|||
|
|||
καλή επιστροφή Διονύση!!!
|
|
|||
|
|||
Καλη επιστροφη.....................
|
|
|||
|
|||
φιλαρακι,καλη επιστροφη!
αναμενουμε φωτορεπορταζ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακια επιστροφη στην βαση. 1800 χλμ 72 ώρες με την χοντρούλα μου περάσαμε τέλεια .Στον γυρισμό δεν είμαστε τόσο τυχεροί και φάγαμε την βροχή στην αρχή από Κομοτηνή μέχρι Θεσσαλονίκη ήταν πολύ κουραστικό .Είχε αυτό το ψιλοβροχο και ξαφνικά έριχνες και μερικές καρέκλες αλλά εντάξει εξοπλισμός καλός όρεξη για οδήγηση μεγάλη είχα φάει και καλό πρωινο και το πέρασα καλα.οεο. Πολύ καλός δρόμος και η Εγναντια και η Ιόνια οδός έχουν δώσει ένα κομμάτι από Αμφιλοχία μέχρι Αντίρριο περίπου το μονο αρνητικό ήταν ότι στην Εγναντια ΔΕΝ υπήρχε βενζινάδικο και έπρεπε να βγεις έξω ταξίδευα με έναν φίλο με ένα vstrom 1000και λόγο του ότι είχε περάσει ένα προγραμα power commander {εάν το γραφω και καλά}έπρεπε κάθε 200 χλμ να βάζει καύσιμα γιατί του γύριζε ρεζέρβα ,εντάξει λιγο από εδώ λιγο από εκεί τα βολέψαμε .Συναντήσαμε πολύ ομίχλη στο ανέβασμα έξω από την Θεσσαλονίκη εγώ δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο και κοιτάξτε στις φωτογραφία το πρόσωπο μου λέω τη κάνουμε τώρα ???? μιλάμε για ορατότητα 10 μέτρα το πολύ .Πάντως τα προβολακια της μαμάς βοήθησαν και σιγά σιγά φτάσαμε Καβάλα .Ήταν ένα τριήμερο που το είχα πολύ ανάγκη και ευτυχώς που τα κατάφερα και έφυγα εύχομαι σε όλους μας καλά ταξίδια και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.
|
|
|||
|
|||
Μπραβο Διονυση...πολυ ωραια βολτα και ωραιες φωτο!!!
Αντε και στην επομενη παιδες... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κεφαλονια,οδοιπορικο στα βουνα της...με το F800GS.. | Kwstas_kef | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 41 | 03-11-2009 12:15 |