|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εχω μια απορια...
Απόσπασμα:
Ειμαι σε αναμονη οπως ειπα. |
|
|||
|
|||
.....η πισίνα μύριζε χλώριο....
|
|
|||
|
|||
στις καλες πλεον χρησιμοποιειται οζον!
|
|
|||
|
|||
και ο γιατρος φικιορης επισης!
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=ntinopoulos;230296]εγω θεωρω το σπανο πολυ καλο εκπαιδευτη και αναβατη και νομιζω οτι εχει προσφερει αρκετα στη βελτιωση της οδικης μου συμπεριφορας τοσο στο χωμα οσο και στην ασφαλτο!
ΣΥΜΦΩΝΩ.Ετυχε να είμαι το 2005 στο 1ο enduro I και enduro II με το που ξεκίνησε την συνεργασία του με τη BMW Hellas.Εκτός από τα σχολεία πραγματοπιήσα αρκετές εκδρομές που είχε οργανώσει. Eπίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ τι μας είπε μετά το καλωσόρισμα στο Εnduro I. "Οποιος φοβάται μην σκονιστεί,μην λασπωθεί,μην γρατσουνιστεί η μηχανή του μπορεί να αποχωρήσει τώρα xωρίς οικονομική επιβάρυνση..." |
|
|||
|
|||
Παντός και ο εκπαιδευτής που έχει τώρα η BMW δεν είναι κανένας τυχαίος !!τώρα όλα τα αλλα δεν γνωρίζω δεν απαντώ !!!!
|
|
|||
|
|||
φιλαρακι κανεις δεν ειναι εκει που ειναι τυχαια,και ο σπανος και ο τωρινος κατι αξιζουν!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν κρινω απο καποιους που εχουν περασει το σχολειο του σπανου......
|
|
|||
|
|||
τι σου φταιει τωρα ο δαναος δε μπορω να καταλαβω!
|
|
|||
|
|||
Αυτό το παιδί όλο απορίες είναι
Και που κάνει η μαμά μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ?? Last edited by EOD-K9; 15-10-2010 at 10:51. Λόγος: ορθ.λαθος |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συναγερμος BMW απορια!!! | mrdaellis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 22-09-2010 11:11 |
Εχω μικρό στήθος | MARK | Ανέκδοτα | 12 | 17-08-2010 10:17 |
Εχω τρελαθει!!! | mrdaellis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-07-2010 12:34 |
Εχω στοχοποιηθεί; | aeriko | Διάφορα | 42 | 21-06-2010 13:35 |
μια ιστοριουλα | Alext | Διάφορα | 5 | 03-06-2009 16:19 |