|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εγγύηση ARAI
Και τα NOLAN, X-LITE σίγουρα, για τα SHOEI δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει ,αλλά δεν ορκίζομαι.
Γιώργο στο θέμα σου τώρα.... Επείδή είναι λουράκι, το οποίο μόνο σε εργοστάσιο κατασκευής αλλάζει (για όλα τα κράνη ισχύει αυτό), σε χρεώνουν τα μεταφορικά. Δε βλέπω το παράλογο... Ακόμα κι αν τα είχες αγοράσει από αυτόν, πάλι το ίδιο θα έκανε. Νομίζω... |
|
|||
|
|||
Οκ, thanks.
|
|
|||
|
|||
Εγω παντως σε κρανος arai αγορασμένο απο γερμάνια mlol με το ίδιο πρόβλημα μου αντικατέστησαν το λουράκι μέσα σε 10 με 15 μέρες και επιβαρύνθηκα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής 25 ευρό από τα κεντρικά τους στην Ολλανδία νομίζω
και δεν τους πήγα το κρανος σε συσκευασία το έφτιαξαν αυτοι με δικά τους κουτιά και το έστειλαν ,όλα αυτά έγιναν από την εδώ αντιπροσωπεία ένοιωσα και λίγο άβολα που είχα πάρει το κράνος απο αλλού άλλα τελικα δεν έτρεχε τίποτα, δεν ζητάνε απόδειξη από που αγοράστηκε και πότε και νομίζω το λουράκι το αντικαθιστούν με καινούργιο και εκτός πενταετίας φτάνει να πληρωθούν τα μεταφορικά από και προς τα κεντρικά τους στην ευρωπη. Last edited by kokkinos1; 19-11-2012 at 23:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγω θα πηγενα τα αποδεικτικα στπιχεια και θα....τους υποχρεωνα να τηρησουν τους ορους....:9:
|
|
|