|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου τη δίνει που....δεν θα έχω συν-ταξιδιώτη για τα επό
Απόσπασμα:
Αν δεν παινεσεις το σπίτι σου |
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι γιατί σκέφτομαι το : ''όταν κάνουμε σχέδια για κάτι,κάποιος γελάει μαζί μας''....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm6::sm6: |
|
|||
|
|||
Δύσκολο να συμπέσουν οι ανάγκες και η φάση ζωής δύο φίλων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Εχω έναν φίλο - συνάδελφο πήγαμε δυό τρία ταξίδια στο εξωτερικό μαζί μιά χαρά (GS 1200 & 1150) μετά παντρεύτηκε έκανε παιδί πούλησε την μηχανή κλπ κλπ. Εγώ συνέχισα τα ταξίδια με άλλους τα επόμενα χρόνια Τώρα μετά από χρόνια που μεγαλώνει πια το παιδί του ξαναεπανέρχεται με επιθυμίας απόκτησης νέας GS και ταξιδιών..... Τώρα είμαι σε φάση ύφεσης εγώ όμως...... Το μόνο που έμεινε αναλίωτο όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι το συναίσθημα που είχαμε και οι δύο για τα ταξίδια και την επιθυμία μας κάποτε να το ξανακάνουμε μαζί..... Είδομεν...... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρίχνουν" τις τιμές τους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 30 | 22-06-2011 11:55 |
Πως θα επιβιώσουμε τα επόμενα 10 χρόνια | Samior | Ελλάδα | 3 | 28-12-2010 00:50 |
Mου τη δίνει που... | Vakalos | Μου τη δίνει που ..... | 20 | 16-09-2009 13:17 |
Mου τη δίνει που .... κάποιοι ενοχλητικοί με τα κινητά .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 22 | 08-09-2009 02:08 |