|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΙΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
Και φυσικά στο B&D δεν βάζεις συρματόβουρτσα, αλλά κάτι πιο μαλακό φαντάζομαι.
|
|
|||
|
|||
σας ευχαριστώ πολύ όλους ! μάλλον θα δοκιμάσω την λύση του Στρατού...καθώς έψαξα λίγο στο google με το όνομα τις κρέμας και είδα πως μάλλον είναι αυτό που χρειάζομαι Στρατό αν δεν είναι κόπος και θυμάσαι στείλε μου ένα PM από που να το πάρω στην Αθηνα γιατί βρίσκω ένα μαγαζί επαρχία.
|
|
|||
|
|||
Αν και η λύση της bmw μου φαίνεται πιο αξιόπιστη, ας γράψει Ο Στράτος που θα βρούμε την αλοιφή του.
|
|
|||
|
|||
Solvol Autosol. Κρέμα-σωληνάριο.Την εχει και ο Παναγιωτοπουλος..περι τα 4 Ευρω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτή ειναι που δίνει και η μαμα και ειναι πολυ καλή.την έχω παρει και εγώ!!! μπράβο Στράτο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λύση 2 σε 1 !!!!Εεεεε τότε τρέχω να την αγοράσω .... |
|
|||
|
|||
Λέγοντας βουρτσάκι δεν εννoούμε συρματόβουρτσα.Υπάρχει για το black & Decker βουρτσάκι το οποίο μπροστά έχει πανί, πιτσιρικάδες εμείς το λέγαμε πανόβουρτσα και μετατρέπαμε τον κινητήρα του παπιού σε κινητήρα Harley από την λάμψη.Με το χέρι θα βαρεθείς να τρίβεις και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο,ενώ με το black & decker - πανόβουρτσα...και με την αλοιφή το αποτέλεσμα θα είναι ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα την βλέπεις καλύτερα ετσι |
|
|||
|
|||
Θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως το καθάρισμα με το B&D......Πάντως μου ακούγεται πολύ καλό...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άρα λοιπόν για την ίδια κρέμα μιλάγαμε και δεν το ξέραμε
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|