|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι δέκα χειρότερες πόλεις για να οδηγείς ...
ΣΑΝ ΤΟ CAIRO ΠΟΥΘΕΝΑ!!
|
|
|||
|
|||
Απορω πως το Καιρο δεν ειναι μεσα...........
Εκει η προτεραιοτητα ειναι αγνωστη λεξη και η κορνα δεν σταματα ποτέ....... Οσο για το Πεκινο ειναι απελπιστικη η κατασταση Οι Ελληνες οδηγοι ειναι κολεγιοπαιδα και ευγενεις μπροστα στους Κινεζους.... |
|
|||
|
|||
Γιαυτό επιβιώνουμε αλλού, έχουμε το πιό καλό στίβο...
|
|
|||
|
|||
Όπου χάλι και εμείς.......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
το ξεχασανε το Ηρακλειο!!!
|
|
|||
|
|||
Τρίπολη (Λιβύης), Κάϊρο, Durban (S.Africa), Σαγκάη (Κίνα).... έχω οδηγήσει σε όλα και είναι αρκετά πιο τραγικά από την Αθήνα που δεν παύει να έχει κι αυτή το χάλι της βέβαια...
|
|
|||
|
|||
Να προσθέσω και το Μαρόκο....Τα ίδια χάλια με την υπόλοιπη Β. Αφρική φαντάζομαι... Κάρα, ζώα, "μοτοσακό", όλα στον ίδιο δρόμο!!!
Και στις πλατείες τους (που είναι γεμάτες από τέτοιες οι αραβικές χώρες)... δεν μπορείς ούτε να μπεις, ούτε να βγεις! |
|
|||
|
|||
νομίζω πως τόσο το Ορλάνντο όσο και το Ντιτρόιντ δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που αναφέρεται στο δημοσίευμα
και έχω οδηγήσει και έχω μείνει και στα δύο μέρη, και μάλιστα μου έκανε εντύπωση η σωστή διαχείρηση της κίνησης, κυκλοφοριακο σε καμία περίπτωση τώρα για μαρόκο ή σιγκαπούρη, επίσης από προσωπική πείρα, δεν υπαρχουν τέτοιες καταστάσεις στην ελλάδα. Στη Μπανγκόνγκ με το που ανοίγει το πράσινο φεύγουν τα εκατοντάδες μηχανάκια που έχουν μαζευτεί στην αρχή, μέχρι να φύγει το πρώτο ΙΧ ξαναάναψε το κόκκινο
Last edited by Syvaris; 27-10-2010 at 05:37. |
|
|||
|
|||
TRAGIK..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα δέκα μέτρα του Δ.Ν.Τ. | frits | Ανέκδοτα | 12 | 23-04-2010 11:46 |
Ολόκληρες πόλεις μετατόπισε σε δευτερόλεπτα ο | gsmaniac | Κόσμος | 2 | 09-03-2010 22:25 |
Οι δέκα ωραιότερες πόλεις για διασκέδαση στον κόσμο!!!!!!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-11-2009 01:43 |
Συγκατοίκηση: Οι χειρότεροι τύποι που μπορεί να σου τύχουν | Alext | Χιούμορ | 4 | 28-09-2009 16:30 |
Οι δέκα μεγαλύτεροι μουσικοί με αναπηρία | Alext | Πολιτισμός | 2 | 16-09-2009 21:28 |