|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καθέλκυση για κλάματα
|
|||
|
|||
Νάπο δεν βγάζει η ιαπωνία από αυτά τα ρημάδια... Και πάλι τα καλύτερα, τα βγάζει η γερμανία... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χωρίς αυτο να σημαίνει ότι άλλες εταιρίες είναι για τα μπάζα, αλλα όπως και να το κανείς, υπάρχει αισθητή διάφορα στην ποιότητα κατασκευής! (βέβαια ότι πληρώσεις παιρνεις, και τα Oceanco κάνουν πααααρα πολλα εκκατομυρια ευρωπουλακια...)! Last edited by BOXER; 02-09-2012 at 21:53. |
|
|||
|
|||
Γιαυτό πήρα μεταχειρισμένο, να έχει περάσει το στάδιο αυτό...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα μπορούσες να τα πεις και Ελληνικά, διότι η εταιρεία ανήκει στον δικό μας Αγγελόπουλο. Ναι της Γιάννας. Δεν υπολείπονται όμως και τα γερμανικά της Lurssen ή της Thyssen. Japan πάντως... τσου. Last edited by ckk; 02-09-2012 at 23:39. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Όλα καλά είναι εάν έχεις χρήματα.
Εκτός από τα Γερμανικά που οι Άνθρωποι θέλουν πολλή δουλειά ακόμα. Εδώ παρότι έχασαν τον πόλεμο από τα αναξιόπιστα δίκυκλα εξακολουθούν μα τα έχουν ακόμα στήν παραγωγή. 2012 και boxer. Τι να πείς πάνω σε αυτό............. |
|
|||
|
|||
Ο Αγγελόπουλος είναι ο Νο1 στην Oceanco, όπως το είπες !
Το σκάφος τους, το alfa one που βρίσκεται στην μαρίνα του ΣΕΦ, Oceanco είναι, και μάλιστα συγκαταλέγεται στα 10 καλύτερα σκάφη του κόσμου!!! Επειδή τυχαίνει να το "ξέρω", πολυ απλά... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! |
|
|||
|
|||
Και σβήσε απο τις φωτογραφίες σου, τις τιμές των δυο σκαφών που έχεις βάλει, γιατί απόψε δεν θα κοιμηθεί πολύς κόσμος !!!
|
|
|||
|
|||
Η Oceanco ειναι πελατες μας, πολυ καλοι και αξιοι, γενικα στη ναυπηγηκη δεν παιζονται...
Αλλα, εγω θα προτιμήσω τουρκιά... ναι τουρκια και NUMARINE... NUMARINE - Performance Motoryachts και αυτοι πελατες μου ειναι αλλα ειναι τρομεροι... καταπληκτικοι... |
|
|