|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο Πρετεντέρης εφτασε Μονακό με το GS του;;;
Εμένα μου φαίνεται οτι είναι έξω απο το jumbo Αμαρουσίου..............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να δω τι θα πούνε όλοι αυτοί αυριο-μεθαύριο που θα σε γράψει το Γκίνες για τα άπειρα χιλιόμετρα που θα έχεις κάνει και θα παρακαλάνε να βγούνε μια φωτό με τα κακόμοιρα τα RT και τα GSA1200 δίπλα στο μεγαθήριο θρύλος GS 650 by C.PretenteriS!!!!
Last edited by evanslam; 06-09-2010 at 18:51. Λόγος: Διόρθωση σιγμα τελικό του nickname του κωστή!!! |
|
|||
|
|||
απο ανεκδοτο θα γινει Θρυλος λεμε!!ορμα ρε!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ξέρεις ότι είμαι μεγαλόψυχος... δε χαλάω χατήρι σε κανέναν... Και το απίστευτο όλων είναι ότι εσύ που το λες ... έχεις GS1200... το νου σου... μη στην "πέσουν" για λογοκρισία... |
|
|||
|
|||
Θρύλος.... Μύθος.... τι άλλο θα ακούσω από σας τα κοπέλια...??
Πάμε γερά Μηνάααα!!!!! Υ.Γ. Κάτι περιμένω........................... Να πάψω να περιμένω....εεεε?? |
|
|||
|
|||
Λυσσάξατε όλοι σας….αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του!
Ρε Πρετεντέρη μήπως ζηλεύουν την μηχανάρα σου και την κορμοστασιά σου ?? |
|
|||
|
|||
Γιαννάκο... για την κορμοστασιά δεν ξέρω...... γιατί έχω λίγο κοιλίτσα.... ... αλλά τη μηχανή σίγουρα τη ζηλεύουν...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σημασία έχουμε πει έχει ο Αναβάτης και όχι η μηχάνη! Και για του λόγου το αληθές αυτή η 1200 που έχω μαζί με μια ακόμα ακολουθούσαν ενα 650 Funduro φέτος το καλοκαίρι που γυρίσαμε Αλπεις!! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
Έπεσε με το αυτοκίνητό του σε μεγάλη λακκούβα | bogart | Διάφορα | 8 | 11-12-2009 02:11 |
'Οποιος είδε την Πηγή ας επικοινωνήσει με το χαμόγελο του παιδιού! | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 14-11-2009 11:12 |
Ιστοριούλες με το Zastava, Yugo του οποίου η παραγωγή πλέον έχει σταματήσει... | zastava | Χιούμορ | 9 | 17-10-2009 18:48 |
Ο Chris Pfeiffer με το δικο του τροπο επισκεφτηκε τα κεντρικα της BMW ... !!! | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 05-10-2009 10:34 |