|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R 850 GS Big Service 117.500 Km
Την <<πάτησα>> γιατί ....δεν κράτησα και το 1100
|
|
|||
|
|||
Κατ' αρχάς να πω ότι έψαχνα για αρκετό καιρό για μηχανή και κατ' επιλογή μεταχειρισμένο διότι το budget ήταν περιορισμένο. Οπότε έπρεπε να βρώ το καλύτερο για τα χρήματα που διέθετα. Είδα αρκετά μηχανάκια τα περισσότερα "ανέντιμα" από απόψεως πληροφοριών. Τι εννοώ, δεν είναι δυνατόν "δρομείς μεγάλων αποστάσεων" όπως Africa Twin, Varadero, R 1100 GS & R 850 GS δεκαετίας να έχουν από 30.000 - 70.000 χλμ. όταν η κατάσταση (οπτική) μαρτυρά άλλα... και ειδικά στα πρώτα δύο πιο πειστικός μάρτυρας από τα εξωτερικά κινητά μέρη (γρανάζια, αλυσίδες και οι περιοχές γύρω από αυτά) καθώς και τα πλαστικά δεν υπάρχει για την κατάσταση της μηχανής εκ πρώτης όψεως. Έπειτα η αξιοπιστία και οι αντοχές των δύο άλλων μοντέλων (ουσιαστικά 1) καθώς και η ως επι το πλείστον "τρέλα" των ιδιοκτητών τους (στην πλειοψηφία) δεν αφήνει το σημάδι του χρόνου να περάσει από πάνω τους αλλά πάντα θα υπάρχουν οι "έξυπνοι" που πιστεύουν ότι πειράζοντας τα χλμ. θα κερδίσουν κάτι.
Τέλος πάντων, έπιασα την πολυλογία πάλι αλλά έρωτας είναι αυτός και δύσκολα ξεκολλάς. Είπα στον ntinopoulo να μου δώσει κάτι μήπως και το ξεπεράσω αλλά... Δεν υπάρχει λέει και ο Kostas366 το ίδιο έχει πάθει και γι αυτό ξυπνάει το πρωί και νομίζει ότι ακόμα θα πάει να καβαλήσει το 1100... |
|
|||
|
|||
ο Kostas366 το ίδιο έχει πάθει και γι αυτό ξυπνάει το πρωί και νομίζει ότι ακόμα θα πάει να καβαλήσει το 1100
από την αλλη, υπάρχει κι αλλος συνονόματος που κάθε μέρα την καβαλάει και βλέποντάς την έχει το χαζό χαμόγελο της πρώτης! πως να το πιστέψεις πως είναι δική σου... |
|
|||
|
|||
Λυρίτη, ψήσε τον Κώστα_Πάτρα να σου δώσει τα ιντζέκσιον .
Είδες, είμαι ματρυριάρης |
|
|||
|
|||
Kostas_Patra Sorry φίλε ξέχασα, ότι είσαι ομοιοπαθείς, (αυτό ακριβώς που λέει η υπογραφή σου) βλέπεις ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Kostas366 την εγκατέλειψε για μια άλλη νεότερη.... Καλά πλάκα κάνω βλέπεις με τον Κώστα έχουμε μιλήσει και δια τηλεφώνου παλιότερα και έτσι έννοιωσα πιο εύκολο να χρησιμοποιήσω την ιστορία του...(με όλο το θάρρος).
Το θέμα είναι ένα αυτές οι μηχανές δεν ξαναγίνονται...:sm6: |
|
|||
|
|||
γεια σου ρε γιαννη με τα ωραια σου!ετοιμασου για πολλα km την πρωτομαγια!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φίλε λέρα, με την ίδια σκέψη και μεθοδικότητα πήρα και εγώ το θηρίο, χωρίς να ξέρω πολλά από μαστορέματα και με την εμπειρία μόνο του παπιού τα μισά και περισσότερα απ όσα γράφεις πως έκανες στο σέρβις, μπορείς να τα κάνεις μόνος σου στο νησί, δίχως να έχεις να κάνεις ταξίδι συγχρόνως, αρκεί να σου δείξει κάποιος, να πάρεις κάποια εργαλεία που θα σου μείνουν και να χεις μπόλικο χρόνο για μελέτη και μουντζούρα προς θεού, ο μάστορας ή ο φίλος που ξέρει δεν αντικαθίσταται, αλλά δεν τον απασχολείς για ψιλολόγια, γλυτώνεις μπικικίνια και μαθαίνεις το εργαλείο που καβαλάς σχετικά με τον κωστή, αν δείς την παλιά και την καινούρια, θα καταλάβεις την έννοια αναβάθμιση σε σχεδόν ίδιο μοντέλο! |
|
|||
|
|||
Leriths/Lerian Για τι injection μιλάμε ?
|
|
|||
|
|||
Aυτά που χτυπούν στα 110-120 χιλ. κλμ
|
|
|||
|
|||
Παντος εγω που ειδα το εργαλειο απο κοντα ΣΚΙΖΕΙ!!!
Παντα ετσι ευχομαι φιλε Γιαννη να την εχεις να την χαιρεσαι... |
Tags |
lerian, r 850 gs, service |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Service 5000km........ | edmark | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 29-06-2009 16:26 |
Service o Tzίμης... | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 14-05-2009 07:57 |
SERVICE 30.000KM | poke69 | Φροντίδα | 10 | 10-05-2009 13:14 |
service 20.000 | kifinas | Φροντίδα | 10 | 28-04-2009 13:19 |
Service 10000 Km | mjtir | Φροντίδα | 5 | 27-03-2009 22:55 |