|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικά Heidenau
Μπράβο Χάρη καλή κίνηση . Να δούμε και τη μέρος του λόγου είναι αφού τα δοκιμάσεις . |
|
|||
|
|||
τα πιο πανο ελαστηκα τα εχω δοκημαση για 50-60 χλμ εχου πολυ καλο κρατημα σου εμνεου εμπηστοσινη σε μια δυσκολη κατασταση με ταχητητες κοντα στα 150 σε επαρχηακο δρομο
σε πολυ σκληρη οδυγιση σε ασφαλτο βγαζη κοντα στης 4000 χλμ + φυλος μου απο Αθηνα με hp2 πηγε μεχρη Ιορδανια κε γυρησε πισο κε τον αντεξαναι χωρης να εχει το παραμηκρο προβλημα κε μηλαμαι για ενα τουρ κοντα στης 8000 χλμ |
|
|||
|
|||
Προφανως ειναι διαφορετικο απο το παρακατω (με τον ιδιο κωδικο) ε?
|
|
|||
|
|||
BTW, ενα ικανοποιητικο review, για τα εν λογω λαστιχα! (Αυτα που δειχνει ο siraxatz, οχι εγω! )
Would we buy this set again for a trip like this? Yes no hesitation. Last edited by black_hawk; 01-11-2011 at 21:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήπως ειναι τα ίδια?? |
|
|||
|
|||
Να ρωτήσω κ θα απαντήσω αύριο
|
|
|||
|
|||
KΑΛΟΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ! (Τα "μπακλαβαδακια" στην "κορωνα".. )
|
|
|||||
|
|||||
τνχ Γιαννη
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
τνχ Απόσπασμα:
Το λένε 50-50, ο αμερικάνος που εβαλε λινκ ο μαυρογέρακας το λέει στα πρωτα 4000 μιλια 65%χωμα κ μετα τα χιλμ αυτα το λεει 50-50 Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
sirax an z = siraxanz ... Λοιπόν μιά απάντηση για όλους τους παραπάνω αλλά κ για τους μελοντικούς σχολιαστές Πριν λίγες ημέρες κάλεσα στην αντιπροσωπεία Heidenaou για να διαπραγματευτώ το λάστιχο για εμένα αλλά κ για τον Χρήστο τον τατοο, να υπάρχει γενικότερα μια καλή τιμή για το φόρουμ. Αφού μίλησα με την γραμματεια, με καλεσε μετα απο 2 ωρες μια κυρια και μου εξήγησε ότι κάνουν μια εκπτωση επι του τιμοκαταλόγου 35% δηλ η τιμή διαμορφώνετε στα 256,€ κ κατι σεντς, ανα ζευγος τελικα κ αδιαπραγμάτευτα, συν τα μεταφορικά! Στην Αττική δωρεάν. Προσπάθησα λοιπόν να της εξηγήσω ότι είμαστε ένα μέγαλο φόρουμ κ θα ήταν καλό να δει για μια ακόμα καλύτερη τιμή. Μου απάντησε ότι έχουν βάλει διαφήμηση στο Σκαι τηλεοραση στα MotoGP κ μου έδωσε να καταλάβω ότι αυτο ήταν, δεν χώραγε άλλη συζήτηση για μειωση τιμης. Μετα απο σκέψη κ ψάξιμο στο διαδύκτιο είδα ότι η τιμή στην Γερμανία ονλαιν ήταν κατι λιγοτερο από 190 ευρω συν μεταφορικά Το ίδιο σαιτ στην Ελλαδα χρεωνε 234 περιπου συν μεταφορικα. Το αποτελεσμα όλης της διεργασίας ήταν να βγει αυτό το νήμα Πιστευω να εξηγήθηκα ξεκάθαρα μαζί σας όσον αφορα για την τιμή των ελαστικών. Δεν είναι κάποια τρομερή ευκαιρία, μπορεί κάποιος να βάλει ένα σετ καροο η τα κοντι με λιγοτερα χρηματα βλέπετε κ την προσφορα του Νικόλα του Περιστερά στο φόρουμ μας που είναι απίστευτα καλή, δεν υπάρχει λέμε. Τα Heidenaou είναι λάστιχα που έρχονται από ένα μικρό κατασκευαστή κ δεν υπάρχουν παντού. Για αυτό κ τα τυλίγει ένας μύθος, το τι παίζει θα δείξει Για όποια περεταίρω διευκρίνηση μην διστασετε να μου μιλήσετε |
|
|||
|
|||
Όσον αφορά τα 800άρια, το thread στο ADVrider "μετράει" κάπου 1300 απαντήσεις ως τώρα.
Για τα 1200άρια το thread είναι αυτό. Η τωρινή έκδοση (3η) του K60 Scout 150/70-17 είναι αυτή: |
|
|||
|
|||
Προσωπικα, μονο η τριτη εκδοση θα μ'ενδιεφερε.. (Μαλλον το'χω ηδη καταστησει προφανες, ε?? )
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικά Heidenau. Απόψεις;; | yannis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 20-10-2011 06:50 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
Heidenau K60 | Ionlab | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 05-10-2009 16:57 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |